CHTĚL JSEM TO VZDÁT: Václav Kopta promluvil o... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

CHTĚL JSEM TO VZDÁT: Václav Kopta promluvil o...

Václav Kopta přiznal nemoc
Václav Kopta přiznal nemoc (instagram, archiv)

Pro někoho monotónní práce, pro Václava Koptu práce snů. V 55 letech si herec Václav Kopta splnil dětské přání a stal se řidičem autobusu. Ačkoli ho chvílemi práce psychicky zmáhala, nyní je za ni rád.

Že by Václav Kopta ale nadobro změnil profesi se říct nedá. Řízení autobusu bere jako brigádu. „Jezdím tak málo, abych neměl pocit, že bych někomu v této složité době bral práci, takže jen když mě potřebují, tu a tam o víkendu,“ svěřil se herec webu Super.cz.

Pro cestující je to pochopitelně šok, když za volantem vidí herce známého z legendárního filmu Sněženky a machři. Kdokoliv ale přijde s tím, že by chtěl fotografii nebo autogram, ten odchází s prázdnou. „Nemluvte za jízdy s řidičem pořád platí a cestující to respektují,“ konstatuje Kopta.

Václav Kopta řídí autobus

Video se připravuje ...

Přestože je veřejně známou osobností a může se zdát, že se kvůli tomu někdy člověk cítí pod tlakem, Václav Kopta zažívá skutečný adrenalin až za volantem. S velkým pocitem zodpovědnosti, se kterou za volant usedá, už několikrát bojoval. „V jednu chvíli jsem to chtěl vzdát. Ten pocit zodpovědnosti mě svazoval natolik, že mě to strašně vyčerpávalo a manželka o mě měla starost. Ptala se mě, jestli to mám zapotřebí. Ale překonal jsem to a dneska už mohu říct, že si to doslova užívám,“ dodává spokojeně Kopta.

Karlos SHOW o Dakaru: Macíkova jména pro kamiony, Kopta zvládne traktor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef Rysavy
25. 3. 2021 • 14:52

Pane vy jste chytry.Doporucuji navstevu u Dr. Cimickeho.Urcite to vam prospeje.
Dekuji
JRR

konvalinka34
25. 3. 2021 • 13:37

Kopta si řízení autobusu užívá, ale co cestující? Nemá žádnou praxi, jen povinné řízení v autoškole. Ještě štěstí, že nemusím jezdit busem. Lituji cestující.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.