Ordinace v růžové zahradě: Laurinová hlásí nástup! Ostatní mají strach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ordinace v růžové zahradě: Laurinová hlásí nástup! Ostatní mají strach

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (pro Aha! – Marie Votavová)

PRAHA – V »novácké« seriálové Ordinaci se chystá pěkný kolotoč! Připravovaná šestá řada nabírá na palubu nové postavy v podání Sabiny Laurinové, která bude hrát zdravotní sestřičku, Adély Gondíkové, Jitky Smutné, Báry Munzarové, Jana Šťastného nebo Svatopluka Skopala.

Na druhé straně však přichází nejen o Danielu Šinkorovou a scenáristku Lucii Konečnou, ale překvapivě i o hlavního režiséra Jána Sebechlebského. Dopadne bez nich »nová« Ordinace stejně neslavně jako pompézní Titanic?

Co odchod, to skandál! Lucie Konečná nechce dál psát scénáře, protože ji Nova vysála, Šinkorové alias doktorce Gitě zakázal natáčení žárlivý milenec a teď se snášejí otazníky i nad odchodem režiséra Jána Sebechlebského, který měl seriál na starosti od počátku. Ten měl sice původně pokračovat, ale nelíbilo se mu, kdo převzal scenáristickou štafetu po Konečné – autorka propadákového seriálu Světla pasáže. Se Sebechlebského odchodem prý řada herců znervózněla, základní kádr už má však podepsané smlouvy a nemůže cuknout. V sobotu tedy oblíbenému režisérovi při jeho posledním natáčecím dni vystrojili alespoň pěknou rozlučku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.