Čerstvá čtyřicátnice Paris Hiltonová: Mám prachy a teď chci dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čerstvá čtyřicátnice Paris Hiltonová: Mám prachy a teď chci dvojčata!

Paris Hilton
Paris Hilton (Profimedia.cz)

Čas nejde zastavit. Dokonce ani tehdy, jste-li prominentní miliardářkou jako Paris Hiltonová. Když na vás ale úderem 40. narozenin přijdou mateřské choutky, máte v této pozici jistou výhodu. Můžete si připlatit za umělé oplodnění, a ještě si nadiktovat, že byste chtěli dvojčátka – kluka a holčičku.

Cože? Téhle barbíně v živoucím provedení je vážně už čtyřicet? Kdo by to byl řekl! Vypadá pořád stejně (údajně proto, že nikdy nenavštívila plastickou chirurgii, ale věřte jí...), průšvihů a skandálů taky moc neubývá... Jenže kdo osud téhle dědičky hotelového impéria sleduje, musí uznat, že delší dobu seká latinu. A zprávy z poslední doby navíc ukazují na to, že se zřejmě konečně chystá zahnízdit.

Podruhé už s tatínkem


Rok 2021 je pro blonďatou průšvihářku rokem velkých změn. Ve středu oslavila 40. narozeniny, v lednu zase rok společného soužití s podnikatelem Carterem Reumem (40). Mluví o svatbě a taky o dětech. „Carter je chlap mých snů. Díky němu se každý den cítím jako princezna,“ rozplývá se Paris. „A tak jsem moc ráda, že ve svém životě můžu udělat další krok. Ten nejdůležitější. Protože si myslím, že založit rodinu je úplně nejvíc.“ Když si tahle holka něco usmyslí, většinou toho dosáhne. Jak ale zařídit těhotenství? Vždyť to je na matce přírodě, říkáte si asi. No, není to tak úplně pravda. Kdo má peníze, může jít štěstíčku tak trochu naproti. „S Carterem jsme si řekli, že chceme dvojčata – holku a kluka. A Kim Kardashianová mi řekla, že prostřednictvím umělého oplodnění to jde zařídit,“ šokovala Hiltonová. „Tak jsem zašla za jejím doktorem a ten mi řekl, že si vážně můžu poručit dvojčata, pokud to opravdu chci. Už mám za sebou první procedury, které sice nebyly příjemné, ale vím, že vydržet se v tomhle případě vyplatí.“

Není to nicméně poprvé, kdy miliardářka mluví o dětech. V roce 2018, krátce poté, co se její sestře Nicky (37) narodilo druhé miminko, prý tak moc žárlila, že navštívila specializovanou kliniku, aby si za drobný úplatek vybrala vhodného dárce spermatu. Inu, je to sice už velká holka, ale pořád netuší, že některé věci si za peníze jen tak nekoupí... 

Více o dědičce hotelového impéria najdete v tištěném vydání Nedělního Aha!

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.