Missis Čechy: Vyhrál bezprostřední Tomík (4)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Missis Čechy: Vyhrál bezprostřední Tomík (4)!

Missis Čechy Edita Burešová se synem Tomíkem a medvídkem
Missis Čechy Edita Burešová se synem Tomíkem a medvídkem (: ČTK)

CHOMUTOV – Nejsympatičtější maminkou Čech se o víkendu v chomutovském divadle stala Edita Burešová (31) z Velkého Oseku na Kolínsku. Se svým synem Tomíkem (4) vyhrála jubilejní 15. české finále soutěže Missis ČR.


„Hodně náročné bylo dlouhé zkoušení, hlavně pro Tomíka. Teď jsme neuvěřitelně šťastní a Tomík úplně nadšený z plyšáků, které vyhrál,“ řekla deníku Aha! vítězná maminka bezprostředně po korunovaci. „Mám nového méďu,“ chlubil se Tomík, který porotu zaujal bezprostředním chováním a krásným dětským zpěvem.

„Jsem ráda, že se soutěž líbila i synovi, není to jen o výhře, ale především o hezkém vztahu mámy a dítěte. Věřím, že nám náš krásný vztah vydrží co nejdéle,“ dodala později Edita, která je profesí učitelka. Spolu se soutěžícími vystoupili v chomutovském divadle i populární osobnosti. Zpěvák Stanislav Hložek zazpíval s dětmi z dětského domova v Ústí nad Labem svůj hit Holky z naší školky a Petra Janů si zase střihla písničku z muzikálu Angelika. A začínající zpěvačka Jana Kociánová dokonce představila písničku věnovanou prezidentu republiky Václavu Klausovi.

Kliknutím zvětšete



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.