EXKLUZIVNĚ: Vilhelmová paří jako o závod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

EXKLUZIVNĚ: Vilhelmová paří jako o závod!

Tatiana Vilhelmová je velká pařmenka i tanečnice. Na parketu si ovšem vystačí sama. Na milost vezme maximálně flašku mattonky, aby nepadla žízní.
Tatiana Vilhelmová je velká pařmenka i tanečnice. Na parketu si ovšem vystačí sama. Na milost vezme maximálně flašku mattonky, aby nepadla žízní.

RIGA – Událostmi nabité dny i noci plynuly o víkendu v lotyšské Rize, kam přiletěla řada českých umělců na prestižní barmanskou soutěž Mattoni Grand Drink!


● Aleš Valenta trucoval a zůstal doma!
● Chvíle ticha za Ebenova otce

Pozvání na luxusní víkend snů přijala Tatiana Vilhelmová, Dan Bátra, miss Kateřina Sokolová, Eva Aichmajerová, Jan Révai, Marek Eben, Světlana Zárubová, Radek John, Milan Šteindler, Světlana Nálepková, Vlastimil Harapes, Halina Pawlowská a řada dalších... Herečka Vilhelmová, které dělal doprovod manžel, ovšem na parketu nejraději pařila sama a jako o závod. Kliknutím zvětšeteJen s flaškou mattonky, aby mohla během bláznivých tanečních kreací dodržovat pitný režim!

Mezi pozvanými naopak chyběl lyžař a olympionik Aleš Valenta. Ten se měl s manželkou Elenou Černou účasnit i oficiálního programu, kde celebrity tančily v rytmech StarDance. Pořadatelé ale na poslední chvíli zrušili účast Elen v soutěži, a proto Valenta trucovitě zůstal doma také. Kliknutím zvětšeteSoutěž StarDance nanečisto tak vyhrál Jan Révai, bývalý »baleťák«, kterému však až do poslední minuty velmi konkuroval Vlasta Korec.

Kliknutím zvětšeteOd toho by totiž nikdo nečekal, že na parketu předvede i provaz a salto. Pochválil jej i moderátor večera Marek Eben, za jehož otce Petra, jež zemřel v noci ze středy na čtvrtek, se držela chvíle ticha. „Cením si, že Marek přesto svůj závazek splnil a přijel. Smrt jeho otce, hudebního skladatele Petra Ebena, je velkou ztrátou,“ kondoloval přímo na jevišti majitel Karlovarských minerálních vod Antonio Pascuale. Kliknutím zvětšete„Je to milé, děkuji,“ ocenil jeho projev dojatý Eben. Ten zvládl večer profesionálně a s humorem, jen jeho oči prozrazovaly tíhu duše.

Kliknutím zvětšetePo skončení galavečera, během něj proběhlo i vyhlášení výsledků barmanské soutěže, začala pařba, na niž zúčasnění dlouho nezapomenou! Víno teklo proudem a došlo až nad ránem, kdy se společensky unavení hosté začali vracet do svých pokojů! Eva Aichmajerová okouzlovala velmi odvážnými šaty. Agáta Hanychová s přítelem se střídavě hádali a usmiřovali. Milan Šteindler se byl ochotný bavit s kýmkoliv o čemkoliv, moderními dějinami Lotyšska konče, čemuž se nestačil divit ani Dan Bárta. Kliknutím zvětšeteVegetarián Petr Vachler se radoval, že na rozdíl od ostatních hostů, kteří k večeři dostali zvěřinu, on dostal zeleninu. A Miss ČR Kateřina Sokolová se podezřele dlouho bavila s brazilským kytaristou zpěvačky Yvonny Sanchez.

Mattoni Shudder

Jedenáctým vítězem prestižní mezinárodní soutěže v přípravě nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink se v Rize stal Alfonso Miniero z Itálie.

Složení:
■ 10 cl Mattoni
■ 2 cl mangovo-broskvového jogurtového krému
■ 4cl jahodového extraktu
■ 3 kousky celeru
■ 5 cl ananasového extraktu
■ Dekorace: zelené jablko, bílá ředkev, angrešt, mango

Způsob přípravy: šejkr
■ Do šejkru a do sklenice na longdrinky vložíme led.
■ Do šejkru přelijeme mangovo-broskvový jogurt, jahodový a ananasový extrakt.
■ Přidáme celer.
■ Třepeme 7 sekund.
■ Ze skleniček vylijeme vodu z ledu.
■ Koktejl nalijeme do sklenic.
■ Dolijeme grapefruitovou Mattoni.
■ Na závěr přidáme dvě kapky balsamikového octa.
■ Zamícháme a ozdobíme.


Z LOTYŠSKA TELEFONUJE PETR MACEK
Foto Aha! – Leopold Karásek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.