Pověsí herectví na hřebík? V tomhle se Jana Plodková našla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pověsí herectví na hřebík? V tomhle se Plodková skutečně našla!

Jana Plodková se dala na pletení svetrů.
Jana Plodková se dala na pletení svetrů. (foto: Instagram)

Po vypuknutí pandemie se spousta herců musela smířit s tím, že si bude muset kvůli uzavřeným divadlům a omezenému natáčení dočasně najít alternativní zaměstnání. Někteří byli rádi, že vůbec práci našli, jiní se >>do terénu<< tolik nehrnuli.

Bára Mottlová (34) se nebála sednout si za kasu, Bohuš Matuš (47) poprosil známé ve stavební firmě – takto podobně se čeští umělci museli zařídit, aby  během pandemie, která je odřízla od hlavního zdroje peněz, vyžili.

Herečka Jana Plodková (39) se ale jen tak někde uplatnit nechtěla. Půvabná blondýnka zkrátka uměleckého ducha nezapře, a rozhodla se proto zaměstnat  se takovou činností, u které může stále tvořit.

Jana Plodková: Nebojím se covidu, ale maglajzu nařízení

Video se připravuje ...

A tak začala plést a výsledné výtvory nejsou vůbec špatné! „Svetr je na světě. Je kratší, než by měl být, moc jsem utahovala, spodní lem je taky jiný. Ale svetr je, nosit se dá. A příště už budu chytřejší, drahoušku,“ cituje herečku web Expres.cz.

Herectví jí ale pochopitelně chybí. Ačkoli se v pletení našla, prázdnotu po natáčení či hraní v divadle tím nezaplní. „To nenahradí práce někde jinde. Potkala jsem spoustu herců, kteří začali dělat něco jiného, taxikařit, dělat rozvozy a fakt si jich strašně vážím a mají můj velký obdiv,“ dodala herečka.

Jana Plodková na premiéře Bábovek: Pod sakem schovávala přezůvky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.