Pravda o konci Jurinové na Nově! Vdovec o Železném a Borhyové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

Václav Jurina otevřel hodně citlivé téma!
Václav Jurina otevřel hodně citlivé téma! (Blesk)

„Vladimír Železný už tehdy televizi používal pro to, aby měl politický vliv. A Eva odmítla vysílat, když přišli s fámou o vile Václava Klause ve Švýcarsku. Přitom to nebylo ověřené ze tří zdrojů, tak se Eva rozhodla, že to hlásit nebude. Železnému se to i tak podařilo prosadit do vysílání přes jiné moderátory,“ vzpomíná vdovec po Jurinové (†67) na webu Extra.cz.  

„Volal jí, zval ji na oběd, chtěl ji s sebou. Když jí ale řekl zdrcující informaci, že v novém moderátorském obsazení počítá s Lucií Borhyovou, byla to poslední kapka. Borhyová do té doby v redakci roznášela papíry, dělala takzvaného helfra. Eva o ní říkala, že je insitní jak putštok,“ tvrdí o Vladimíru Železném (75) a Lucii Borhyové (42) podle zmíněhého webu Václav Jurina.

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video se připravuje ...

Moderátorka Eva Jurinová, která zemřela po dlouhé těžké nemoci v neděli 3. ledna,  byla před lety mediální tváří doslova první třídy! Jako zkušená novinářka prošla jak Českou televizí, tak Českým rozhlasem. Populární dvojici tvořila na TV Nova se Zbyňkem Merunkou. Jedenáct let byla také tiskovou mluvčí Fakultní nemocnice v Motole. Pronikla ovšem i do politických vod,  mezi roky 2014 až 2016 byla starostkou Sadské na Nymbursku. A dokonce namluvila i hlášení stanic pro linku metra B!

Závislosti slavných! Borhyová přiznala, čeho se nechce vzdát

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Alva
18. 1. 2021 • 15:59

Paní Jurinová byla inteligentní, proč by něco vynášela.

lolo
18. 1. 2021 • 14:42

Moje řeč. Jurinové dopřát klid a Borhyovou nechat na pokoji. Jenže to by byla přílišná selanka, že, vy škrabalové? Fuj...

pinkfloyd23455
18. 1. 2021 • 14:01

Kdybyste vy kur...vy pomlouvačný šli místo toho pomlouvání pomáhat aspoň do nemocnic !!!!

-bello-
18. 1. 2021 • 13:13

Borhyová tam dělala ficku pro všechno. Vím to ! Její matka z ní dělala " bohyni " už od mala .Ona stará Borhyová stojí taky za to ! Svou kvalitou se v politice, kam se drala moc nezapsala a i jako radní za ANO byla vyhozena i proto , že ta " politická " hvězda a blbka nechtěla pochopit svou nepříslušnost k té funkci. Hrdlička od této rodinky utekl včas a má od nich klid. Lucie Borhyová si biologicky včas splnila 2 děti, z nichž jedno má jen 14 dní v měsíci a druhé napořád, protože tatík Řek ji nemá rád. A jen in margine: pouze blbka vysadí antikoncepci s hospodským z Řecka a jen blbka ji vysadí s mlaďochem po 3 měs. známosti.
---.
Borhyová je pouhou čtečkou zpráv, kde dokáže překvapit jen tehdy, když dramaticky ohlásí, že budou mrazy .
Jurinová byla z generace novinářů a byla zprávařka , zatímco Borhyová je čtečkou..Ale to jsou tam dnes už všichni. Vzdělaní ne ní prioritou a to je znát a věřte , nevěřte i na vzhledu.
-----
Z komentu tady někde dole pode mnou, že ... " Borhyová je matkou " , tedy tím pádem dobrá v oboru " komentátor zpráv" bych bulváru a AHA vzkázala, pište dál, není pravdou, že každý čtenář je tady dement

runy
18. 1. 2021 • 11:38

:-Na Borhy a drzého Raye se nedá dívat.Borhy má delší vlasy než tělo a žabí oči.Nic ve zlém, ale Rey si dělá *** ze všech.I Kubelka má větší prsa než tělo. O profesionalitě hlasatelk a odkusbornosti mám mnoho pochyb.ČT i Nova i Prima samé šmíry.Zlatý hřeb je Vladěna Něr...té oči padají přes zábradlí a ty šaty na Primě,.... v těch vypadají jak trnovky a ty délky COCO by si brala život.Absolutní nevkus.Odmítla bych v tom vystoupit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.