Adele o zhubnutí! To kvůli restrikcím skrze covid | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adele o zhubnutí! To kvůli restrikcím skrze covid

Adele v shot Saturday Night Live
Adele v shot Saturday Night Live (profimedia, reprofoto Instagram)

Když letos vyšlo najevo, že britská zpěvačka Adele (32) neuvěřitelně zhubla, spousta lidí se nemohla dočkat, až ji uvidí vystupovat. Nedočkali se sice hudebního vystoupení, přesto zpěvačka nezklamala.

Oscarová zpěvačka vystoupila v televizi poprvé od předávání hudebních cen Grammy v roce 2017. Tentokrát moderovala populární americkou show Saturday Night Live. A pochopitelně musela zmínit i svou velkou proměnu, a to s dávkou britského humoru.

Adele Carpool Karaoke

„Vím, že vypadám úplně jinak, než když jste mě viděli naposledy,“ začala zpěvačka svůj projev. „To kvůli restrikcím skrze covid... Musela jsem cestovat nalehko, takže jsem přivezla jen jednu svou polovinu. A tohle je ta půlka, kterou jsem si vybrala,“ pobavila následně fanoušky.

Ve svých komických vystoupeních bavila i nadále, například ve skeči s názvem „The Bachelor“ hrála ženu hledající vztah a důvtipně si pohrála s čísly. „Jsem tady, protože jsem zažila spoustu těžkých srdcebolů. První v 19, pak s docela velkou pozorností v 21 a pak, ještě slavněji, v 25,“ využila humorně názvy svých tří alb. Na čtvrté album fanoušci teprve čekají.

Adele - Hello



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.