Další podraz na královnu: Co ještě musí strpět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Podraz na královnu! Co ještě musí vytrpět?

Královna Alžběta varuje Harryho
Královna Alžběta varuje Harryho (archiv)

Vztahy v královské rodině nejsou v poslední době ideální. Světová pandemie, která omezila cestování, tomu rozhodně nepomohla. A nyní musí Alžběta čelit další nepříjemnosti.

Bohužel se tato nemilá záležitost opět týká prince Harryho. Ten totiž královské rodině oznámil, že ani tyto Vánoce nestráví ve Spojeném království. V médiích se dokonce spekuluje o tom, že Vánoce bude trávit s přítelem, jehož považuje za svého druhého otce. Jedná se o hudebního producenta Davida Fostera, ke kterému Harry vzhlíží jako ke svému vzoru.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Tato informace královnu Alžbětu tedy rozhodně nepotěšila. Naneštěstí nejde o první důvod k narušení už tak chatrných vztahů v rodině. Harry a Meghan momentálně paláci přináší spíše ty špatné zprávy.

Žantovský: Brexit rozděluje i královskou rodinu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
18. 10. 2020 • 06:30

Už je nepotřebují,tak se odstř­iháva­jí,krá­lovna by je měla zbavit všech titulů,co jim ponechala,kufříková herka a kabelka,si zaslouží jen výsměch s těmi svými nesmyslnými debatami,pro druhé a pro sebe se válet v přepyc­hu,hnu­s,vlas­tní rodinu odkopnout kvůli nule.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.