Zachraňte princeznu! Dubajskou krásku vězní otec, hrozí jí smrt?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zachraňte princeznu! Dubajskou krásku vězní otec, hrozí jí smrt?!

Latífa se poprvé pokusila uprchnout v 16 letech.
Latífa se poprvé pokusila uprchnout v 16 letech. (Foto Instagram.com)

Po dubajské princezně Latífě (34) se před 2 lety slehla zem. Podle soudu za jejím zmizením stojí její otec, který jí od roku 2018 vězní v Dubaji. Její právníci teď žádají OSN o její záchranu.

Spojené arabské emiráty tvrdí, že princezna žije v bezpečí se svou rodinou v Dubaji. Princeznin právnický tým však říká, že jí hrozí smrtelné nebezpečí. „Žádáme, aby OSN zajistila veškeré možné kroky pro zajištění bezpečí, zdraví a propuštění princezny Latífy. Je šokující, že navzdory rozhodnutí soudu o jejím únosu je princezna stále vězněná.“

Premiér SAE je obviňován z násilí na svých 30 dětech.

Princezna se ze země několikrát pokusila uprchnout. Neúspěšně. Emír Muhammad bin Rašíd Al Maktúm ji v březnu 2018 unesl z jachty v Indickém oceánu, na které se snažila dostat do USA. Není zdaleka jediná. Princezna Šamsa (39) byla v roce 2000 unesena z britské Cambridge, od té doby o ní nikdo neslyšel. Jeho šestá manželka, princezna Haya, utekla minulý rok ze strachu o život do Velké Británie, odkud podala žádost o rozvod.

Princezně Haye se útěk podařil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.