Nvotová se rozešla s EX Čaputové: Slova o třetí osobě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nvotová se rozešla s EX Čaputové: Slova o třetí osobě

Dlouho to Nvotové a Konečnému nevydrželo.
Dlouho to Nvotové a Konečnému nevydrželo. (Facebook Petra Konečného)

Kasali se tím, jak jsou spolu šťastní a spokojení, po třech měsících však přišel rozchod! Nečekaný rozpad vztahu přiznala Dorota Nvotová (37), dcera herečky Anny Šiškové. Co si s expartnerem Čaputové udělali?!

Chlubili se láskou na sociálních sítích a hlásali, že jsou spolu více než spokojeni. Dá se tedy říci, že tak rychle, jak se dali dohromady, se také rozešli. Krátce po začátku jejich lásky se expartner slovenské prezidentky Peter Konečný (41) nastěhoval k herečce Dorotě Nvotové a jejímu synovi Filipovi (5) a říkal, že se Dorotky jen tak nehodlá vzdát.

Láska až za hrob mu však evidentně moc dlouho nevydržela. Dcera Anny Šiškové totiž přiznala, že s Konečným už netvoří pár. „S Petrem jsme se před měsícem rozešli… Řeknu vám k tomu jen to, že v tom nebyly žádné jiné ženy ani muži, jen jsme se více poznali a uvědomili si, že to nebude klapat,“ pověděla Dorota podle Blesku. Po třech rozvodech jí tak už nevychází ani randění. Jejda!

Video s herečkou Annou Šiškovou najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
26. 9. 2020 • 17:54

Nvotová je obyčejná dorota 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.