Bolest Anny Šiškové (54): Manžel ji opustil krátce po svatbě! Jeho vysvětlení je pro ženu kruté | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bolest Anny Šiškové (54): Manžel ji opustil krátce po svatbě! Jeho vysvětlení je pro ženu kruté

Manžel utekl Anně Šiškové rok a půl po svatbě. Přitom říkal, že manželství je v pořádku...
Manžel utekl Anně Šiškové rok a půl po svatbě. Přitom říkal, že manželství je v pořádku... (Aha! - Karel Kopáč)

„Byl to pro mě šok, opustil mě asi rok a půl po svatbě. Odstěhoval se k jiné ženě a bylo,“ prozradila teprve nyní herečka. „Neumím vysvětlit důvod, proto jsem to nesla tak těžce. I on dodnes tvrdí, že mezi námi bylo vše v pořádku, nevidí žádný problém, jen chtěl vedle sebe mladou ženu,“ řekla Šišková.

Přestože se musel Chlumský kvůli herečce nejdříve rozvést se svou druhou ženou, se kterou byl 24 let, a svými city k Šiškové se chlubil všude, kudy chodil, velmi rychle zapomněl. Herečka však tvrdí, že už se po nečekaném konci jejího manželství oklepala. „Myslím, že už jsem v pohodě, dokážu žít sama, nepláču. Víte, nikoho nepřinutíte, aby vás měl rád. Láska se vynutit nedá,“ svěřila v rozhovoru pro slovenský týdeník Šarm Anna, které teď dělá radost hlavně roční vnouček Filípek starší dcery Doroty (32).

Byla dvakrát vdaná

Pro Šiškovou byl Chlumský druhým manželem. S režisérem Jurajem Nvotou (60) má dceru Terezu (26), která žije v Praze. Spolu také vychovávali Šiškové prvorozenou dceru Dorotu (32). Jejím otcem byl hudebník Jaroslav Filip (†51).

Slovenka s Českým lvem

Díky roli Marie Čížkové ve filmu Musíme si pomáhat získala Šišková v roce 2000 Českého lva za hlavní ženskou roli. Diváci ji ale znají také ze seriálů Letiště, Místo nahoře či Kriminálka Anděl, ve které ztvárnila – v režii svého druhého manžela – šílenou vražedkyni.



Autor:  vin

Přečtěte si
denia
10. 12. 2014 • 17:47

Velmi divná celá rodina.

gabi50
10. 12. 2014 • 13:02

To říkal můj děda, že je v někom "dobrýho jak v pr.deli medu", a od dědy to převzal můj táta, oba už jsou tam někde nahoře...Nikdy jsem to od nikoho jiného neslyšela, až teď od vás. Je to milé, že jste mi to připomněl, i když jde jen o pr.del

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.