Saša Rašilov (48): Počtvrté tátou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Saša Rašilov (48): Počtvrté tátou!

Šťastný táta s manželkou a jejich novorozenou dcerou.
Šťastný táta s manželkou a jejich novorozenou dcerou. (Instagram)

Radostné období zažívá Saša Rašilov (48). Poté, co provdal dceru Josefínu (26), si domů přiveze nový přírůstek. Představitel sympatického doktora Michala Tomáška z primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód se stal počtvrté otcem!

S manželkou Lídou přivítal v úterý na svět holčičku. Společně jí vybrali hezké české jméno Emílie. „Děkuju Bohu, všem v podolské superporodnici a mojí Lidunce všechnu lásku všech známých i neznámých vesmírů,“ vyznal se herec na Instagramu u snímku z porodnice.

Saša Rašilov s manželkou: Na estetické klinice jsou jako doma!

Video se připravuje ...

 

Doma už na sestřičku netrpělivě čeká tříletá Maruška. Kromě nich má Rašilov z předchozího vztahu s herečkou Vandou Hybnerovou (51) dvě dospělé dcery Josefínu (26) a Antonii (21).

Film Můj příběh: Saša Rašilov v roli démonického muže

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
18. 9. 2020 • 12:15

Také si myslím, že kojení na veřejnosti snad neni třeba. Dříve se kojilo doma a pokud možno v leže. Nikde jsme se nevystavovaly a děti to přežily také.

-bello-
18. 9. 2020 • 11:58

Mám ráda Vandu Hybnerovou.Znám ji z divadelních představení a netušila jsem dřív, jak dobrá herečka to je.Je mi líto, že se rozešli s Rašilovem.Nová žena Rašilova nám ukazuje podprdu, prso, nebo dítě?
Ať jde do háje! Mně se ty kojící matky hnusí.Jsme Evropané, jisté normy jsou tu zažité.Nechť se odstěhují třeba do Ghany, ale tady ať si kojí v soukromí. Ty blbky nerespektují ani kojící koutky v obchoďácích a kojí kousek od vašeho talíře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.