Paulová si zoufá: Táhne se to za mnou jako smrad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paulová si zoufá: Táhne se to za mnou jako smrad

Jana Paulová
Jana Paulová (herminapress.cz)

Po 15 letech jí zavolal režisér Dušan Rapoš (67) a nabídl jí roli v komedii Ženská pomsta. Jana Paulová (65) už v to snad ani nevěřila. Po natočení tří Kameňáků se Zdeňkem Troškou (67) na ni všichni zapomněli. „Táhne se to za mnou jako smrad,“ prohlásila.

Postava učitelky Vilmy, která žije s kapitánem policie Pepanem ji stála víc, než si dokázala představit. Troškova komedie ji totiž připravila o kšefty. Dlouhých patnáct let od komedie inspirované kamennými vtipy neměla v ruce filmový scénář.

Režiséři z toho zvrací

„Kameňák se za mnou táhne jako smrad. Natočili jsme komedii, kterou všichni viděli, ale když se to řekne, tak všichni zvrací, ale stejně na to lidi koukaj. Asi to není tak špatně,“ prohlásila Jana. „Prostě jsem to natočila a teď jsem šťastná, že můžu hrát v jiném filmu a snad se na to díky tomu zapomene,“ dodala herečka s tím, že to byl pro ni krásný zážitek. „Děkuju hlavně Dušanovi, že měl odvahu mě po tak dlouhé době obsadit po tom mém kameňákovství,“ uzavřela. Ženská pomsta se v kinech promítá ode dneška.

Nestárnoucí Jana Paulová (65) už stihla předsmrtný úklid! Proč se do něj pustila?

Video se připravuje ...

Porušila vlastní pravidla

Byla tak naměkko, že se rozhodla zůstat, přestože se na to, v čem hraje, zásadně nedívá. „Nikdy jsem žádný svůj film neviděla na velkém plátně, takže to je moje premiéra. Někdo se má rád, někdo ne. Potřebuju pouze to, aby mě měli rádi diváci, jinak je mi to celé u p*dele,“ hřímala drsně Paulová z pódia, kde stála s hereckou delegací. „Kamarádi mě přemluvili, že bych měla zůstat, tak si nandám tu příšernou věc na obličej a kouknu se,“ dodala.

Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
12. 9. 2020 • 07:20

Chudák ženská, není obsazovaná. Kruci někdo ji nutí aby hrála? Podle věku je to důchodkyně tak o co jí jde?Má si užívat penze když o nic nemůže zavadit! To má tak malý důchod?

-bello-
12. 9. 2020 • 00:20

Paulová je fajn herečka, Kameňák 1,2,3 nemá chybu , ale říct , že se něco za mnou táhne jako smrad je drsný! (Fakt se tak vidí?) A říct jen tak cit : " je mi to celé u p*dele“ - je taky trapný!
Kam se ty ženský dostaly?
Mají výchovu z dob socialistických, kdy relativně mluvily na veřejnosti slušně a pak se zhouply do "demokracie " a jsou , jak dlaždič. Není to jediná séélebrita, co zhrubla a mně se to vůbec nelíbí

DWEI
11. 9. 2020 • 09:00

Janu Paulovou jsem vždy měla velmi ráda a mnoho představení, které hrála a hraje s Pavlem Zedníčkem v divadle Kalich jsem viděla, ale moc mě zklamala účinkováním v Ordinaci - to byla velmi trapná role, stupidní zápletky.... naštěstí se televize dálkovým ovladačem dá vypnout a neztrácet čas čuměním na krávoviny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.