Beckhamovi si z párty odnesli covid: O nemoci mlčeli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Beckhamovi si z párty odnesli covid: O nemoci mlčeli!

David a Victoria Beckhamovi
David a Victoria Beckhamovi (profimedia.cz)

Se zajímavou zprávou přišla britská bulvární média. Podle nich se covidem-19 nakazili David (45) i Victoria (46) Beckhamovi včetně jejich personálu, a to už v březnu, na párty v Los Angeles! O nemoci ale před světem pomlčeli.

Vše se údajně přihodilo po fotbalovém zápase klubu Inter Miami, který David před dvěma roky založil a spoluvlastní jej. Klub v americké nejvyšší lize MLS debutoval 1. března zápasem na hřišti Los Angeles FC. „Victoria tam byla s ním, aby ho podpořila. Po zápase měli na párty spoustu povinností, třásli si rukama a objímali se s fanoušky a členy klubu,“ popsal nejmenovaný Beckhamův kamarád.
„Když letěli zpět do Británie, začali se cítit špatně. Oni i jejich personál. Victoria se bála, že jsou superpřenašeči, na dva týdny celou rodinu zavřela do karantény. Hodně panikařila, byla to hrůza,“ tvrdí s tím, že stav dvou členů personálu byl závažný. Nakonec se ale všichni zotavili.

Victoria Beckham navrhne kolekci pro Reebok:

Video se připravuje ...

 

Brazílie: Totální ignorace všech nařízení
Koronavirus sužuje také Brazílii, za poslední den oznámila 10 273 nově nakažených a 310 úmrtí! Přesto jsou pláže u Ria de Janeira narvané k prasknutí, na roušky a dodržování odstupů zapomeňte. Návštěvníkům nevadí ani fakt, že pláže jsou formálně stále uzavřené, úřady ale toto porušování nijak zvlášť netrestají. Dost možná za to může i postoj prezidenta Jaire Bolsonara (65), který virus označil pouze za lehkou chřipku, později se jím ale sám nakazil…

Vánoční video od Victorie Beckha:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.