Zuzana Belohorcová před stěhováním: Takhle se loučí s Amerikou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Belohorcová před stěhováním: Takhle se loučí s Amerikou

Loučení v bazénu s lahví vína.
Loučení v bazénu s lahví vína. (Foto: Instagram)

Už toho měli prostě dost. Problémy s podnikáním způsobené rasovými nepokoji a koronavirem donutily Zuzanu Belohorcovou (44) s manželem Vlastou Hájkem 44) a dětmi po dvanácti letech opustit milované Miami.

Do plánovaného stěhování směr Španělsko zbývá pouhých devět dnů a modelka se loučí s domovem ve velkém stylu. Vnadná Slovenka tráví každou volnou chvilku na slunné pláži nebo v bazénu. Při tom nezapomíná na příjem tekutin, v tomto případě má po ruce lahev vína hluboce zabořenou do nádoby s ledem a kelímek. Jak jinak se rozloučit s místem, kde blonďatá kráska s chotěm vychovali děti Salmu (10) a  Nevia (6) a kde vlastnili penzion?

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video se připravuje ...

„Rozhodli jsme se neprodloužit si v USA vízum. Zuzka byla zpočátku proti, ale pak to uznala. 31. srpna se stěhujeme zpět do Evropy,“ prozradil Hájek. Belohorcová se vydá do Španělska sama s dětmi a Vlasta se k nim přidá, jakmile dořeší prodej penzionu.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.