ŠLO O MINUTY! Od rána mi bylo divně, líčí Czadernová boj o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ŠLO O MINUTY! Od rána mi bylo divně, líčí Czadernová boj o život

Renáta Czadernová
Renáta Czadernová (Foto Dana Kolářová,Ladislav Křivan)

S partnerem Michaelem má půvabná moderátorka už dvě dcery. A právě při porodu té druhé došlo na život ohrožující komplikace. Co se před zhruba rokem stalo?

„Od rána mi bylo divně, ale do porodu mi zbývalo asi šest týdnů, tak jsem to moc neřešila. Dorazili jsme domů a dvě minuty nato jsem začala krvácet. Ne trošku, ale jako když otočíte kohoutkem," zavzpomínala na dramatické chvíle po návratu z dovolené Renáta Czadernová v Blesk TV Magazínu. Vyplašený přítel ji tedy okamžitě naložil zase do auta a jelo se fofrem do špitálu!

Video se připravuje ...

„Za chodu jsem si svlíkala šaty, rychle na stůl. Malá byla venku během chvilky, ale šlo opravdu o minuty. Kdybychom se třeba jen na chvíli zdrželi na cestě z dovolené, pravděpodobně bychom tady já ani Karolínka nebyly. Měla jsem akutní odloučení placenty, dítěti hrozí udušení krví a matce vykrvácení," šokuje půvabná zprávařka. 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zamlzena
13. 8. 2020 • 15:06

Proč by měla sedět na zadku? Dříve ženy rodily na poli... já jsem pracovala do konce 8 měsíce, což bylo před nějakým časem zcela normální.

defakto
13. 8. 2020 • 12:29

... měla rodit "až" za 6 týdnů , takže byla ve vysokém stádiu těhotenství a přesto musela jít na dovolenou . Asi nikdy neslyšela o předčasném porodu a taky že v jejím stavu má žena sedět na p.r.d.e.l.y doma ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.