Bývalá topmodelka Pořízková (55): Monokly po boji se stárnutím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bývalá topmodelka Pořízková (55): Monokly po boji se stárnutím

Pavlína Pořízková podstoupila omlazovací zázkrok, ale kolem očí má monokly
Pavlína Pořízková podstoupila omlazovací zázkrok, ale kolem očí má monokly (instagram)

Vzdoruje svému věku, jak jen může. Kráse tak topmodelka Pavlína Pořízková (55) pomáhá i zákroky estetické medicíny. Teď se rozhodla podstoupit omlazení plazmou. Ale zatím to není bez následků.

Sluneční brýle asi nějakou chvíli nesundá. Po zákroku tzv. plazmovým perem, který ji měl zbavit převislých horních a dolních víček, má zatím kolem nich záplavu rudých teček. Místo mladistvého vzhledu tak vypadá, jako kdyby vylezla z boxerského ringu.

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi_

Video se připravuje ...

„Cítím se dobře, ale vypadám divně. To jsou jen následky po nedávné ultraterapii a ošetření plazmovým perem,” popsala Pořízková, která žije za oceánem. „První noc jsem se cítila jak po popálení sluncem, teď už jsem v pořádku,” tvrdí topmodelka, která si poslední dobou nelibuje jen v nahých fotkách svého obličeje bez make-upu. Na sociálních sítích je každou chvíli i nahoře bez, ňadra si zakrývá často jen rukou nebo knihou.

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video se připravuje ...



Přečtěte si
joudajoudovy
9. 8. 2020 • 13:43

sorry, houbeles esteticka medicina, muceni a vrazdeni nevinatek.
www.gl­oria­.tv/pos­t/VCDK­mVdEZ­B4F6Zt­LHqWuj­QtsH

-bello-
8. 8. 2020 • 13:51

Nevím, kde přesně žije, ale tyhle operace si nechá přes léto dělat jen blbec!Lékař asi jde víc vstříc svému kontu, než modelce!

Ale chci říct něco jiného : všechny do jedné - od naší blbky Kubelkové přes slovenskou Verešovou po " Američanku " Pořízkovou když se fotí nenamalované koukají do objektivu přesně podle návodu jógy- "rozjasněte tvář " .A tak ty obličeje jsou do jednoho, jak přes kopírák vyjevené .
A na druhou stranu, když jsou namejkapované a botoxované , tak jsou zas jak přes kopírák úplně stejné .Individualita je v čudu
U takových si člověk nikdy nevybere

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.