Dvořáková po rozchodu s Prachařem: Dámská jízda na Jadranu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dvořáková po rozchodu s Prachařem: Dámská jízda na Jadranu

Modelky - Denisa Dvořáková, Kateřina Sokolová, Zuzana Stráská
Modelky - Denisa Dvořáková, Kateřina Sokolová, Zuzana Stráská (instagram.com)

Po rozpadu vztahu s Jakubem Prachařem (36) se topmodelka Denisa Dvořáková (29) vydala s kamarádkami z modelingu Kateřinou Sokolovou (31) a Zuzanou Stránskou (29) na dámskou jízdu do Splitu. A rozjely to tam ve velkém!

Ve známé písni se zpívá, že nejkrásnější hvězdy hoří ve Splitu nad mořem. Tentokrát to tam rozzářily tři české hvězdičky. Denisa vystavovala na Jadranu své dokonalé křivky v plavkách i bez nich a po návratu neustále dráždí fanoušky na sociálních sítích svými žhavými fotkami. Zřejmě si hledá náhradu za Prachaře. Toho sbalila na posledním finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look, kterou sama před lety vyhrála nejen lokálně, ale i světově. Právě Jakub byl moderátorem večera a jiskra mezi nimi nešla přehlédnout, ale jak rychle přeskočila, tak i zhasla. Po pár měsících se pár rozešel a kráska se rozhodla odreagovat v Chorvatsku.

Topmodelka Denisa Dvořáková se rozvedla s nevěrným fotbalistou! Kdo ho nahradil?

Video se připravuje ...

Video zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.