Partyšová chytá bronz u moře: Dámská jízda na Jadranu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová chytá bronz u moře: Dámská jízda na Jadranu!

Gabriela Partyšová
Gabriela Partyšová (archiv Gábiny Partyšové)

Strach, nestrach. Hned jak to šlo, sbalila si plavky a překročila hranice. Gabriela Partyšová (42) se odjela slunit do Chorvatska. A na tamních plážích nevystavuje tělo sama. K Jadranu vyrazila s celou partou sexy kamarádek.

Přímořské garde jí dělá třeba slovenská návrhářka Zuzana Lešák Černá. Gábina se vybavila hodně sexy bikinami a na skalnaté pláži pózuje jako o život. Z domova si navíc přivezly zásoby piva a popíjejí ho sem tam i přímo pod horkým sluncem. Jestli to takhle půjde dál, nebudou v pronajaté vilce kousek od pláže rozhodně samy.

Ostatně moderátorka se po dvou rozvodech dalším vážným vztahům nebrání. „Jedna astroložka říkala, že se dají za život zvládnout čtyři velké vztahy a sňatky. Na lásce není co zvažovat. To cítíš, jestli to tak chceš, nebo ne. Každý vztah, manželství ti do života něco přinese,” tvrdí Partyšová.

Gábina Partyšová: Půlka naší rodiny už koronu zřejmě měla

Video se připravuje ...

Gábina Partyšová přiznala chlapa! Třetí svatba? Proč ne, nebrání se moderátorka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.