Nový plán Meghan bere dech: To snad ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nový plán Meghan bere dech: To snad ne!

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Reuters)

Manželka prince Harryho (36) začíná být poslední dobou velmi angažovaná. Na sociálních sítích se nedal přehlédnout její emotivní projev, který se vztahoval na protesty, jež se v USA rozpoutaly po smrti Floyda. Tendence moralizovat a řešit má prý ale jasný podtext.

Podle webu eXtra.cz má totiž Meghan ambice stát se novou prezidentkou Spojených států. Bez nadsázky! Kandovat by prý mohla v roce 2030.

Život v královské rodině ji sice neuspokojoval, řešit politickou situaci jí ovšem údajně proti srsti není. Z toho důvodu by ji post nejvyšší dámy USA vlastně velmi lákal. Že její plány skutečně míří vysoko, potvrzuje i sedmdesátiletá autorka knih o britské královské rodině Lady Colin Cambellová, která je přesvědčená o tom, že přesun královské dvojice do zámoří má politické důvody. „Vím, že vévodkyně má politické ambice a řekla mi, že chce kandidovat na prezidentku USA,“ tvrdí Lady Colin Campbellová. Dodává, že opuštění královské rodiny a stěhování do Kalifornie je součástí Meghanina velkého plánu.

Video se připravuje ...

Už v roce 2015 se Meghan o svém snu svěřila Piersu Morganovi. „Jako dítě jsem chtěla být prezidentkou nebo pracovat v médiích jako vy," přiznala mu tenkrát. Aby se ke svému snu ale alespoň částečně přiblížila, je bezpodmínečně nutné začít se intenzivně angažovat v politice. Pokud možno hned!

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
tryskomys
25. 6. 2020 • 11:34

Zapomněla jsem dodat,ted si musí probrat přátele,Ty bílé ignorovat,ještě víc se opálit,držet se těch tmavých,aby jí protla­čili,­namyš­lenou zlatokopku,děs co dnes chce vládnout.

tryskomys
23. 6. 2020 • 15:39

Vracíme se do doby kamenné,díky takovým,namyšleným egům,bůh nás ochranuj.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.