Nemoc ničí StarDance. Záruba tančí se zářivkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nemoc ničí StarDance. Záruba tančí se zářivkou!

Robert Záruba trénuje bez nemocné partnerky, a proto si musí vystačit jen se zářivkou.
Robert Záruba trénuje bez nemocné partnerky, a proto si musí vystačit jen se zářivkou. (Česká televize)

PRAHA – Pořádnou čáru přes rozpočet udělala štábu taneční show StarDance II. chřipková epidemie. Ta totiž postihla kompletní taneční pár Michal Dlouhý (38) a Míša Gatěková. A aby toho nebylo málo, tak s horečkami ulehla do postele i partnerka Roberta Záruby (40) Vanda Dětinská. Populární sportovní komentátor se s tím ovšem vyrovnal velmi osobitě.

Záruba je známý jako totální workoholik, který všechno dělá minimálně na sto dvacet procent. Výjimkou není ani jeho příprava na druhou řadu StarDance. Když jeho taneční partnerka Vanda ulehla s chřipkou, Záruba v tréninku odmítl přestat a dál svědomitě dodržuje plán přípravy. „Není to samozřejmě úplně ono, ale chci prostě vychytat všechny nešvary a nedostatky,“ vysvětluje sportovní komentátor, proč trénuje se zářivkou. „Opakuji si tím správné držení těla při standardních tancích,“ dodává s úsměvem.

Mnohem hůř ale zdecimovala chřipka taneční pár s hercem Michalem Dlouhým. Nemoc skolila nejen oblíbeného herce, ale i jeho partnerku Míšu Gatěkovou. „Ve StarDance je každý tréninkový výpadek znát, doufám, že bude Michal brzo v pořádku, jelikož začátek soutěže se už blíží,“ přeje si jeden z členů štábu. StarDance 2 startuje už 3. listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.