Zpěvačka Věra Špinarová: Zavraždili jí bratra! Natřikrát proražená lebka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvačka Věra Špinarová: Zavraždili jí bratra! Natřikrát proražená lebka...

Věra Špinarová
Věra Špinarová (: archiv)

PRAHA – Vražda! Minulost zpěvačky s unikátním hlasem Věry Špinarové (55) rozhodně není procházkou růžovou zahradou. Život jí vždy dával pořádně zabrat a mnohokrát jí uštědřil i pěkně bolestivé rány.

Vražda! Minulost zpěvačky s unikátním hlasem Věry Špinarové (55) rozhodně není procházkou růžovou zahradou. Život jí vždy dával pořádně zabrat a mnohokrát jí uštědřil i pěkně bolestivé rány. Ale z jejího nejstrašnějšího tajemství doslova běhá mráz po zádech. Na Štědrý den v roce 1981 Špinarová asi nikdy nezapomene. Ten den totiž někdo za podivných okolností zavraždil jejího bratra Luboše! Jeho vraha navíc dodnes nenašli!

„Bylo to to nejstrašnější, co jsem kdy zažila,“ hořce vzpomíná na strašlivé Vánoce Špinarová. „Luboš jel do Prahy nakoupit vánoční dárky a na Štědrý den měl přijet do Ústí za tátou, kam už ale nedorazil. Co se tehdy stalo, nám pak pověděli policisté,“ popisuje zpěvačka ztrátu svého o dva roky mladšího sourozence. „Našli ho ještě živého v baráku na Smíchově, který měl být za pět minut odstřelen, s tržnou ránou na spánku. Odvezli ho na stanici, kde ho chtěli ošetřit, ale byl velmi agresivní, tak ho převezli na záchytku. Jenomže jeho útočnost se stupňovala, nikdo si s ním nevěděl rady, tak ho odvezli na Bulovku, kde mu ránu zašili. Mezitím upadl do kómatu a už se neprobudil,“ smutně vzpomíná Špinarová.

„Dělali mu veškerá možná vyšetření a zjistili, že má vzadu natřikrát proraženou lebku. Proto se choval tak zvláštně, jak nám potom sdělil lékař, musel mít totiž neuvěřitelné bolesti. A i kdyby se jim povedlo Luboše zachránit, na sto procent by měl trvalé následky. Dodnes není jasné, kdo to Lubošovi udělal a co přesně se stalo,“ uzavírá svou 13. komnatu Špinarová.

8.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.