Tuna má dceru Štěpánku! Porod za 26 minut! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tuna má dceru Štěpánku! Porod za 26 minut!

Janu Tunovi a jeho manželce Ladě se narodila v neděli Štěpánka. I přes drobné poporodní komplikace je vše v pořádku a Štěpánka už poznává svět!
Janu Tunovi a jeho manželce Ladě se narodila v neděli Štěpánka. I přes drobné poporodní komplikace je vše v pořádku a Štěpánka už poznává svět! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátor Jan Tuna (34) má dceru Štěpánku! Ta se narodila jeho manželce Ladě (35) v neděli v pět hodin a třicet dva minut v pražské porodnici U Apolináře. Po porodu vážila 3,065 kilogramu a měřila 47 centimetrů.

Moderátor Jan Tuna (34) má dceru Štěpánku! Ta se narodila jeho manželce Ladě (35) v neděli v pět hodin a třicet dva minut v pražské porodnici U Apolináře. Po porodu vážila 3,065 kilogramu a měřila 47 centimetrů.

„Byl to docela fofr. Jeli jsme do porodnice šest minut záchrankou s houkačkou a malá vykoukla na svět dvacet minut poté, co nás vyložili,“ prozradil deníku Aha! šťastný Tuna. „Chtěl bych moc poděkovat celému personálu a hlavně docentovi Pařízkovi, který nás sice nerodil, ale dorazil za námi do porodnice asi minutu po porodu a okamžitě vyřešil drobné poporodní komplikace spojené s placentou. Teď už je ale vše v pořádku, malá je nádherná,“ dodal Tuna s tím, že termín jeho žena měla až v pondělí, ale Štěpánka chtěla na svět už v neděli asi proto, že »nedělňátka« mají pověst šťastných dětí. Tuna s manželkou už mají téměř dvouletého syna Tadeáše, z předchozího manželství má moderátor ještě třináctiletou dceru Zuzanu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.