Paris Jackson a Emily Ratajkowski: DEMONSTRANTKY Z INSTAGRAMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Paris Jackson a Emily Ratajkowski: DEMONSTRANTKY Z INSTAGRAMU!

Paris Jackson
Paris Jackson (Instagram)

Když jsou v anonymním davu na ulici, mají na tvářích roušky a nikdo si jich nevšimne, jak se svět sakra dozví o tom, že jsou taky angažované a záleží jim na aktuálním politickém dění? Nechají se přece vyfotit a snímky si vyvěsí na Instagramu! Tak to udělaly například modelka Emily Ratajkowski (29) v Londýně nebo Paris Jackson (22) v západním Hollywoodu.

Obě vyrazily podpořit demonstranty proti policejnímu násilí na černochu Georgi Floydovi (†46). Ale zatímco obě krásky navštívily demošky, které vypadaly jako sobotní piknik, jinde šlo o život. Ve Spojených státech v noci na včerejšek již osmý den pokračovaly protesty v mnoha městech za účasti desítek tisíc lidí. Rabování, vypalování obchodů a aut pokračovalo v New Yorku, přestože noční zákazy vycházení nebyly zrušeny. Americká armáda do okolí Washingtonu preventivně přesunula 1600 vojáků. Policistu Dereka Chauvina, který Floyda připravil o život, už obvinili ze zabití druhého stupně a z vraždy třetího stupně. Nyní je ve vazbě. Další tři policisté, kteří byli na místě, byli propuštěni, zatím ale nečelí žádnému obvinění.

Emily Ratajkowski outfit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.