Lucie Bílá: Z manžela má milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Lucie Bílá: Z manžela má milence!

Lucie Bílá bude mít v novém muzikálu za milence svého vlastního manžela Vaška.
Lucie Bílá bude mít v novém muzikálu za milence svého vlastního manžela Vaška. (– Divadlo Ta Fantastika)

PRAHA – Z manžela Lucie Bílé (41) Václava Bárty alias Noida (27) se rázem stal jen milenec! V Divadle Ta Fantastika totiž začaly minulý týden zkoušky nové muzikálové inscenace Dáma s kaméliemi a populární zpěvačka v ní ztvární jednu z titulních postav, roli krásné Markéty.

Z manžela Lucie Bílé (41) Václava Bárty alias Noida (27) se rázem stal jen milenec! V Divadle Ta Fantastika totiž začaly minulý týden zkoušky nové muzikálové inscenace Dáma s kaméliemi a populární zpěvačka v ní ztvární jednu z titulních postav, roli krásné Markéty. A právě v této hře si zahraje movitého přítele Barona právě Noid, který bude o srdce Markéty usilovat společně s dalším muzikálovým profíkem Kamilem Střihavkou.

V hlavní roli bude alternovat Lucii Bílou zpěvačka Bára Basiková a v roli Adama, románového Armanda Duvala, se představí Vojtěch Dyk a Miloslav König. „V celém projektu je mnoho lákavých věcí. Především mám ráda ten původní příběh, který má silnou romantickou linku, a také mě zaujalo, že je muzikál zasazen do současnosti a hlavní hrdinka je zpěvačka,“ nechala se slyšet Bára Basiková. „Téma celé inscenace je pro mě krásné, využili jsme motivu vztahu starší ženy k mladšímu muži. Paradoxně já i obě hlavní představitelky Markéty máme stejnou osobní zkušenost,“ říká režisérka inscenace Viktorie Čermáková.

Premiéra romantického muzikálu Dáma s kaméliemi na motivy románu Alexandra Dumase ml. s hudbou Michala Pavlíčka se uskuteční 22. a 23. listopadu v Divadle Ta Fantastika.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.