Romantik Hejlík: Manželce připravil narozeninový den snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Romantik Hejlík: Manželce připravil narozeninový den snů!

Lukáš a Veronika Hejlíkovi
Lukáš a Veronika Hejlíkovi (Herminapress.cz)

Svou ženu miluje a dává to znát! Lukáš Hejlík, který před lety zářil v seriálu Ordinace v růžové zahradě, a poslední léta se zaměřuje na gastronomii a sociální sítě, vymyslel pro svoji ženu a modelku Veroniku Hejlíkovou pohádkový narozeninový den.

Takového partnera by brala nejedna žena. Nejenže je Lukáš Hejlík pořádný fešák, ještě je pořádný romantik a pozorný manžel. Jeho lásce Veronice, která mu před lety porodila syna Vojtu, připravil krásný narozeninový den. Ten podle Instagramu jeho ženy začal procházkou po Praze s prohlídkou Strahovského kláštera, poté dvojice pokračovala do obchodu s jedinečnými parfémy, kde Veronice Lukáš jeden pořídil a nechyběla ani pořádně sladká tečka. Krásný den totiž zakončil stále zamilovaný pár v restauraci porotce show MasterChef a šéfkuchaře Radka Kašpárka, kde si dali pořádné dobroty. „Děkuji svému muži, že mi ty narozeniny udělal tak krásný,“ napsala na sociální síti Hejlíková.

Lukáš Hejlík prásknul na manželku: Ve skříni má 30 párů bot, které nikdy neměla na noze!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.