Spis 438055: Gott má jméno zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Spis 438055: Gott má jméno zpět!

Karel Gott si vydechl. Žádost o ochrannou známku na jeho jméno Jan Moťovský stáhne.
Karel Gott si vydechl. Žádost o ochrannou známku na jeho jméno Jan Moťovský stáhne. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Karel Gott (68) prožil rušný konec týdne! Deník Aha! totiž zjistil, že na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) leží žádost o zaregistrování ochranné známky na jméno Karel Gott, podaná podnikatelem Janem Moťovským (38)! Zpěvák o tom neměl ani ponětí a musel rychle zasahovat!

Zpěvák Karel Gott (68) prožil rušný konec týdne! Deník Aha! totiž zjistil, že na Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) leží žádost o zaregistrování ochranné známky na jméno Karel Gott, podaná podnikatelem Janem Moťovským (38)! Zpěvák o tom neměl ani ponětí a musel rychle zasahovat!

Když jsme na tuto skutečnost Gotta upozornil, nastala mela! „Budu žádat o nápravu, vysvětlení, výmaz – a to rychle! Přinejmenším mě bude zajímat, jak si mohl o mé jméno jako ochrannou známku zažádat bez mého vědomí,“ zlobil se zpěvák, kterému zůstával rozum stát na řadou položek, na něž se žádost 438055 vztahovala. Byl totiž mezi nimi totiž toaletní papír, pleny, rohožky a mnoho dalšího. Registrace už přitom byla Moťovskému ÚPV jednou zamítnuta, podnikatel ale podal odvolání, které úřad stále řeší. Když se Gott o věc začal zajímat, vzalo vše rychlý spád. „Udělal jsem kroky, aby byla žádost stažena. To už měla být ostatně dávno,“ napsal Moťovský Aha! Proč ale vůbec žádost podával, bude muset Gottovi vysvětlovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.