Reality show Vem si mě! Co všechno ještě tají milionář Michal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Reality show Vem si mě! Co všechno ještě tají milionář Michal?

Sveze se Michal na lodi i po skončení pořadu?
Sveze se Michal na lodi i po skončení pořadu? (: TV Nova, archiv)

Oficiálně v pořadu televize Nova Vem si mě! zůstává v milionářově vile pět potenciálních nevěst. Michala Červína (37) čekají ještě dva obřady růží. My už ale víme, koho si vybral!

Michal Červín (37) se v pondělí vrátil z dovolené s vítězkou soutěže Vem si mě Barbarou (30) a bezstarostně poskytoval rozhovory o jejich možném budoucím vztahu. Kromě předčasného výsledku ale vyplavala na veřejnost i velká spousta špíny!

Zdá se, že příznivce romantiky čeká zklamání. Místo toho, aby si kapesníkem utírali slzy dojetí po skončení posledního dílu a přáli Michalovi (37) a Barbaře (30) šťastné manželství a kupu dětí, budou se divit, když spolu zůstanou alespoň do posledního dílu. Možné důvody rozchodu totiž opravdu nejsou maličkosti!

Milionář a jeho milionové dluhy

Nyní už nejspíš bývalý nejlepší kamarád Michala Červína, Lubomír Stránský (38), svěřil deníku Aha! fakt, že je televizní milionář obrovsky zadlužen a lidem, kterým peníze dluží, už dochází trpělivost. Dluží totiž údajně nejen přátelům, ale i lidem z organizovaného zločinu. Už dvakrát ho vymahači zbili tak, že skončil v nemocnici se zlomenými žebry a podlitinami. Lubomír Stránský prohlašuje, že Michal šel do soutěže proto, aby se stal známým a sláva ho před věřiteli ochránila. Těžko říci, jestli mafiány zajímá sláva víc než peníze.

Kriminální minulost!

Bývalý kamarád Lubomír Stránský s odhalením pokračuje. Michal Červín se prý dopustil milionových pojišťovacích podvodů, a nebyl odhalen! Měl zaplaceného likvidátora z České pojišťovny, který jeho pojistky likvidoval. Realizoval tak desítky pojišťovacích podvodů, kdy jeho kamarádi za malý obnos bourali auta a on inkasoval peníze za pojistky. TV Nova tyto případy komentuje pouze lakonicky: „Michal Červín má čistý trestní rejstřík“. Diváci na nové skutečnosti na internetových chatech ragují vesměs stejně znechuceně, podobně jako divák Radek: »Červín je pěkný hajzlík. Kouká mu to z očí ale reality je poučná! Prachy se dají jen nakrást. Ti, co kradou, se pak vysmívají v reality a doplatí na to! A ty holky lituji, větší kravky ze sebe dělat už nemůžou! «

Záletník a občasný otec

Bývalá manželka Veronika Červínová (28) se svého bývalého manžela bojí natolik, že se o něm příliš nezmiňuje. Svěřila se jen s tím, že rodinu opustil kvůli milence a počet návštěv syna rozhodně nesouhlasí s tím, co Michal prohlašoval v medailonku. Syna si podle jejích slov bere jen občas.

Vyléčený pacient

Měl být romantickým hrdinou, ale další věc, která se přidala k Michalovým prohrám, je skutečnost, že prodělal pohlavní nemoc zvanou kapavka. Jeho bývalá manželka Veronika jen poznamenala, že o tom ví. Michal novinářům na dotazy odpovídal: „Prošel jsem důkladnou prohlídkou a nyní jsem zdravý.“

Pravda, nebo závist?

Další Michalův osud ukáže jen čas. Ke všem informacím o svém údajném nepoctivém životě se neustále odmítá vyjádřit. Bude tedy záležet na tom, jestli jsou informace od bývalých kamarádů, milenek a exmanželky stoprocentně pravdivé, nebo se jedná o prachsprostou závist. A to jistě jeho budoucí manželka před svatbou zjistí. Ať už to bude Barbara, či ne.

Vem si mě! si na reality show jen hraje!

Většinu problémů přineslo romantické soutěži to, že je předtočená. Ztrácí tím onu nepředvídatelnost budoucích událostí, která je podstatou každé správné reality show. Média uveřejňovala jména dívek, které vypadnou, o dva týdny dříve, než se tak na obrazovkách stalo. Nyní, když soutěž v televizi čekají ještě dvě kola, se dokonce jedna z poslední čtveřice dívek objeví na veřejnosti. Modelka Tereza Zimová (22) si užívá na večírcích, a přitom má být ještě s ostatními dívkami ve vile! „Dohoda o neobjevování se na veřejnosti platí pouze pro finalistky,“ uvedla Johana Indráková z televize Nova.

Ohlasy z internetu:
  • Četl jsem různé odborné posudky, ze kterých vyplývalo, že tam lezou vesměs lidé s nezdravou sebeúctou. Je to šaškárna!
  • Je to jen o majetku, city jdou emancipovaně stranou.
  • Která ženská nemá ráda peníze?
  • V americké verzi řekli dámě, že mladík je chudý jako kostelní myš a nic nemá. Vše bylo naaranžované. Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze tady. Odsuzují se tu ty holky, ale nikdo ještě nekomentoval, že se k tomu propůjčil i ten mužský!
  • Je mi z těch holek trapně. Vždyť ony pořád jen intrikují a hádají se.
  • Za hádku stojí i starý a nemocný milionář, natož mladý a krásný.
  • Byť jsem normální ženská, musím konstatovat, že pes je odkázán na lidi, ale slečna, která žadoní o »obojek milionáře«, není ani ženská!
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.