Sámer: Čtyři jednou ranou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sámer: Čtyři jednou ranou!

„Agátu miluju, jsem jí věrný a klidně ji budu nosit i na rukou,“ vyvracel Sámer před K.U. barem spekulace o své údajné nevěře.
„Agátu miluju, jsem jí věrný a klidně ji budu nosit i na rukou,“ vyvracel Sámer před K.U. barem spekulace o své údajné nevěře. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – „Někdo zmákne dvě mouchy jednou ranou a já hned čtyři holky,“ smál se SuperStar Sámer Issa (20) coby kmotr prvního singlu a videoklipu Na zemi svítá nové dívčí skupiny 4 life.

Za holkami stojí skladatel a duchovní otec rozpadlé dívčí formace Holki Peter Fider a Honza Nejedlý z České produkce, kteří chtějí z 4 life udělat velké hvězdy. „Petra Snopová je moje favoritka,“ přiznal Sámer, se kterým přišla i jeho přítelkyně Agáta Hanychová. „Hlavně abyste holky zůstaly normální,“ popřál nakonec zpívajícím teenagerkám Sámer, který zažil na vlastní kůži, jak popularita dokáže obrátit život vzhůru nohama.

Křest si nenechaly ujít dvě stovky hostů a všichni se do populárního K. U. baru ani nevešli, a tak slavili i na chodníku před barem. „To je opravdu bomba, že přišlo tolik lidí,“ rozplývaly se překvapené holky z 4 life – zpěvačky Klára Šteflová (15), Kateřina Velechovská (16), Petra Snopová (15) a Aneta Seidlová (15).

Klip Na zemi svítá už vysílá TV Óčko a 27. května bude mít premiéru v »nováckém« Esu i s rozhovorem s holkami. „Album 4 life vyjde v září a ještě tento měsíc natočíme další dvě písničky,“ přiznal Fider. „A tuto neděli mají 4 life první veřejné vystoupení v pražském Vinohradském pavilonu,“ dodal Honza Nejedlý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.