Dietoložka Cajthamlová otevřeně: Drsně se obula do tlouštíků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dietoložka Cajthamlová otevřeně: Drsně se obula do tlouštíků!

Kateřina Cajthamlová
Kateřina Cajthamlová (Foto Profimedia.cz, ara)

Odbornice na hubnutí Kateřina Cajthamlová (57),  kterou lidé znají z televizních obrazovek, promluvila o tloustnutí během nařízené karantény. Nit suchou nenechala ani na naší vládě.

Karanténa má na většinu z nás výrazný vliv. Současná situace způsobená nákazou novým koronavirem má dopad nejen na cestovní ruch, restaurace a vztahy, ale také na náš vzhled.

Podle Cajthamlové je však přibírání na váze během karantény jen další výmluva pro ty, kteří mají problém s váhou. „Myslím, že vše se v době krize jen zvýrazňuje a demaskují se pravé postoje i charaktery lidí. Úzkostní se víc bojí a obalují nervy tukem, diktátoři se snaží uchvátit moc nad lidmi, klidní se víc starají o sebe, druhé i o prostředí a o rozumný životní styl. Kdo chce žít zdravě, může i při pandemii, kdo se chce vymlouvat, má o výmluvu víc, že ‚to teď nejde‘. Dá se chovat preventivně a je to navíc ještě důležitější v době, kdy je třeba starat se o zdraví a imunitu," řekla doktorka pro Extra.cz.

Cajthamlová se také vyjádřila k opatření, které vydala vláda. „Plošné nařízení nošení roušek a karanténa těch, kdo byli podezřelí z nákazy, to bylo dobře. Jinak ve vyjádřeních vlády vládl chaos a bylo zjevné, jak se řada politiků snaží víc o prezentaci vlastního amatérského rádoby vůdcovství, než o pomoc občanům."

Kateřina Cajthamlová: Když nemám dobrou snídani, není to se mnou ono.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ad-ga
30. 4. 2020 • 18:38

Už neví, jak se zviditelnit. Měla by se starat sama o sebe a ne se míchat do politiky, které nerozumí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.