Bára Nesvadbová: POTRAT! Bolestí škrábe stěny pokoje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Nesvadbová: POTRAT! Bolestí škrábe stěny pokoje

Bára Nesvadbová
Bára Nesvadbová (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Potrat! Novinářka a spisovatelka Barbara Nesvadbová (32) přišla o dítě! Po třech měsících, kdy nosila pod srdcem malého drobečka se totiž stala ta nejhorší věc, která může potkat maminku v očekávání.

Potrat! Novinářka a spisovatelka Barbara Nesvadbová (32) přišla o dítě! Po třech měsících, kdy nosila pod srdcem malého drobečka se totiž stala ta nejhorší věc, která může potkat maminku v očekávání. „Promiňte, nechci o tom mluvit,“ řekla deníku Aha! Nesvadbová, která miminko čekala se svým novým přítelem, jehož úzkostlivě tají. A proč Bára o dítě přišla? Deník Aha! to ví!

V létě odjela Bára Nesvadbová na dovolenou se svým exmanželem Karlem Březinou, otcem jejich čtyřleté dcery Bibiany a údajně je měl na dovolené v Řecku navštívit i další z potenciálních otců nenarozeného dítěte šéf Realitní společnosti ČS Bedřich Skalický. Čas by zcela jistě odpovídal početí dítěte. Bára Nesvadbová však před časem v rozhovoru pro deník Aha! přiznala, že momentálně prožívá vztah úplně s jiným mužem. „Já o svých vztazích nemluvím. S Karlem jsem na dovolené byla a jistě zas pojedu. Jako rodiče se máme rádi a naučili jsme se vážit si jeden druhého. S Bedřichem Skalickým mne váže pouze pracovní vztah. Ano, partnera mám. Je fajn, je chytrý a mám ho ráda. To by stačilo…“ prozradila Nesvadbová.

Tři měsíce Bára Nesvadbová tajila před veřejností své těhotenství. V prvním trimestru je totiž riziko potratu dost velké, a tak maminky takovouto intimní záležitost spíše tají. A s Bárou si bohužel osud nepěkně pohrál. Minulý týden samovolně potratila. A důvodů je hned několik. „Mohlo jít o anomálie ze stran dítěte nebo matky neslučitelné se životem znemožňující další vývoj plodu. Taky může jít o nějaké dědičné genetické vady,“ řekla deníku Aha! lékařka z oddělení gynekologie jedné pražské nemocnice.

O svém potratu samozřejmě Nesvadbová momentálně nechce vůbec hovořit. Na dotaz deníku Aha! Bára reagovala dlouhým tichem a byla dost zaskočená, jak se tato informace vůbec dostala na povrch. „Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ zaznělo po dlouhé odmlce z úst Nesvadbové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.