Zemanova divná slova o manželce: Já detaily neznám, šokoval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemanova divná slova o manželce: Já detaily neznám, šokoval

Prezident Miloš Zeman a jeho první dáma Ivana Zemanová.
Prezident Miloš Zeman a jeho první dáma Ivana Zemanová. (Blesk/Janeček)

Pomáhá každý, kdo může. Proto se do boje proti koronaviru zapojila i Ivana Zemanová (54). Do domovů seniorů na Vysočině a v Praze ve středu poslala její nadace vitaminy a potravinové doplňky. Jenže její manžel prý o aktivitách drahé polovičky ví jen máloco, jak přiznal začátkem dubna v pořadu Blesku S prezidentem v Lánech.

„Upřímně řečeno, já detaily neznám, říkal jsem, že plní společenské povinnosti, o které ji Hrad požádá. A to je organizace nejrůznějších akcí, které se na Hradě konají, ať už to jsou výstavy, kulturní akce a podobně,“ popsal tenkrát pro Blesk prezident to, jakou práci obvykle první dáma vykonává. Kulturní akce a výstavy ale v současné době kvůli nařízení vlády neprobíhají. Zato se Zemanová činí jinak. 

Hrad naštěstí o aktivitách prezidentovy ženy ví. Sociální síť má totiž podle informací na starost nově dcera Kateřina. Proto o charitativní činnosti maminky na Instagramu informuje. „Nadační fond Ivany Zemanové, manželky prezidenta republiky, rozvezl dnes do domovů seniorů v Kraji Vysočina a v Praze vitaminy a potravinové doplňky,“ napsal Hrad na sociální síť.

Svou činnost pak okomentovala i sama první dáma. „Manželé Martina a Richard Zedníkovi ze společnosti NUTREND dlouhodobě pomáhají všem ohroženým skupinám obyvatel, nejen seniorům, ale také lékařům, hasičům, policistům, vojákům a lidem v první linii. Vymysleli dokonce projekt Energie superhrdinům, ve kterém se do pomoci mohou zapojit všichni občané. Podpora tak jde přímo za těmi, kteří nasazují své zdraví a zajišťují fungování všech klíčových služeb každý den. Velmi si spolupráce s nimi vážím. I když ani pro ně není současné období ekonomicky jednoduché, stále nezištně pomáhají těm, kteří to potřebují,“ uvedla k nedávno proběhnuté akci.

Na rozhovor s prezidentem o dceři i první dámě se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.