Ben Affleck randí s novou Bond girl: Už pomýšlí na děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ben Affleck randí s novou Bond girl: Už pomýšlí na děti!

Ben Affleck a Ana de Armas spolu
Ben Affleck a Ana de Armas spolu (Profimedia.cz, Reuters)

Tohle jde rychle! Úspěšný hollywoodský herec Ben Affleck (47, Armageddon, Pearl Harbor) se svěřil, že by se svojí přítelkyní, kterou je nová Bond girl Ana de Armasová (31), chtěl děti. Přitom spolu randí jen pár měsíců!

Do oka si padly během natáčení dramatu Deep Water, kde hrají rozhádaný manželský pár a které začalo v listopadu 2019. V březnu letošního roku už byli spatřeni ve vzájemném objetí na pláži v Kostarice. Údajně byli také na Kubě, odkud Ana pochází, teď spolu tráví karanténu v Los Angeles.

„Považuje ho za přítele a dobrého otce. Je s ním šťastná a podporuje ho,“ prozradil zdroj magazínu US Weekly. A dodává: „Ona mu připadá okouzlující a vtipná. Chce s ní mít děti.“ Affleck už přitom má dvě dcery – Violetu (14) a Seraphinu (11) – a syna Samuela (8) z předchozího manželství s herečkou Jennifer Garnerovou (47). To ale kvůli Benovým potížím s alkoholem v roce 2018 definitivně krachlo. Něco takového by se však opakovat nemělo. „Za pět let bude Ben Affleck »čistý«, půl týdne bude trávit s dětmi a natočí tři čtyři filmy, které pro něj budou zajímavé,“ maluje si herec budoucnost.

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.