Rouška jako pohled do duše: Co o nás vypoví její barva? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rouška jako pohled do duše: Co o nás vypoví její barva?

I rouška může leccos prozradit.
I rouška může leccos prozradit. (profimedia.cz)

Nosit roušku prý zdaleka neznamená jen chránit své okolí. Podle vědmy Helen Stanku (42) se za vzhledem naší ústenky skrývá mnohem více. Co o nás vypoví její barva?

Údajně i rouška může ostatním prozradit, jaké je naše momentální rozpoložení či naznačit, čeho se bojíme. Vědma, kartářka a astrokoučka Helen Stanku prý přečte naše myšlenky na první pohled, jak uvádí web prozeny.cz.

„Rouška paradoxně víc odhalí, než zakryje. Typ roušky je takovou výkladní skříní člověka, jeho individuality. Máte bílou roušku nebo s medvídky? I to o vás hodně prozradí. A pak oči. Tvář je sice schovaná, ale mluví pohled. Je zajímavé vidět i výraz, když někdo na ulici zakašle. Znepokojení. Ale taky jsou vidět drobné vrásky od smíchu,“ míní tato „odbornice“ na taje lidské duše.

Co říkají roušky?

Význam podle barev

Červená rouška - „Mám strach, drž se ode mě dál.“ Červená barva posiluje odvahu i energii. Dodá radost a víru v sebe a své schopnosti. Je sexuálním dráždičem a také posiluje zdravý apetýt.

Modrá rouška - „Mám naději, že brzy bude lépe.“ Modrá barva uklidňuje a je pohlazením pro psychiku. Umí pomyslně chladit. Posiluje nervy, zmenšuje chuť k jídlu a snižuje krevní tlak.

Zelená rouška - „Věřím v ozdravení planety.“ Zelená barva je symbol jara. Její vlastností je, že umí zklidnit. Konejší. Má pomyslné antiseptické účinky.

Hnědá rouška - „Chci být co nejméně nápadný/á a chci se cítit v bezpečí.“ Hnědá barva je nenápadná a přitom plodná i konejšivá.

Žlutá rouška - „Jdu do toho, miluji výzvy!“ Žlutá barva nabíjí energií, dodává optimismus, víru v sebe a chuť do práce. Pro Číňany je žlutá barva posvátná.

Fialová rouška - „O nadhled mě žádná situace nepřipraví.“ Tato barva dává nápady, klid a tvůrčí inspiraci.

Oranžová ruoška - „I když to nevidíte, usmívám se.“ Oranžová barva dodá energii a posiluje sílu života.

Černá rouška - „Přestože občas bojuji se svou černou Lilith, jsem pln/a vnitřní síly.“ Černá je barvou Hádesova podsvětí a smutku, ale také tajemství a životodárné, plodné země.

Bílá rouška - „Moje víra je moje čistota.“ Bílá barva je v Číně, Indii a Japonsku barvou smutku a smrti. Pro buddhisty se pojí s lotosovým květem, symbolem osvícení a poznání. Indiáni mají zas bílou barvu spojenou se svobodným duchem, súfisté s moudrostí.

Pestrobarevná rouška - „Na všem špatném hledám do dobré.“  

Význam podle vzorů

Proužkovaná - „Snad to vězení brzy pomine.“

Květovaná - „Nacházím lásku všude.“

S medvídky - „Jsem rodinný typ.“ Medvěd jako talisman pomáhá šťastně na svět přivést a vychovat potomka.

S dráčky - „Věřím ve štěstí a lásku.“ S kočkami - „Ne všichni stráví mě a ani já nemusím strávit všechny. Přitahuje mě vše magické.“ Kočka jako talisman pomáhá odhánět zlo a plní přání.

S pavoučky - „Mé bohatství je dobře ukrývané.“ Talisman s pavoučkem chrání a přináší majiteli hojnost.

S beránky - „Pečlivě se starám o své blízké.“ Beran je symbol plodnosti. Jako amulet bývá doporučován lidem, kteří se starají o dítě.

S pávy - „Všechno jednou pomine, ale já jsem věčná.“ Páv byl zasvěcen egyptské bohyni Isis. Jako talisman tento motiv vábí nesmrtelnost. Nedoporučuje se svobodným dívkám. Přináší osamělost.

S beruškami - „Věřím ve štěstí vlastním přičiněním.“ Motiv s beruškou tomu pomůže.  

Podívejte se, z čeho všeho lidé vyrábějí roušky



Přečtěte si
vemenozmojistary
27. 3. 2020 • 22:03

Helen Stanku je buď magor, nebo podvodník.

Uivatel_5415318
27. 3. 2020 • 15:48

www.GetMeets.Com - skvělé místo prо muže, kteří chtějí najít sexuálního partnerа!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.