Tereza Pergnerová: Nemám podprsenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Tereza Pergnerová: Nemám podprsenky!

Na Tereze Pergnerové už jsou vidět při přímých televizních přenosech VyVolených postupně se zvětšující prsa a zakulacující se bříško.
Na Tereze Pergnerové už jsou vidět při přímých televizních přenosech VyVolených postupně se zvětšující prsa a zakulacující se bříško. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Těhotná moderátorka VyVolených Tereza Pergnerová (33) si nejspíš začíná uvědomovat, že je skutečně ve čtrnáctém týdnu těhotenství. „Začínají se mi rapidně zvětšovat prsa, což jsem nikdy nezažila,“ tvrdí blonďatá moderátorka s drogovými zkušenostmi.

Těhotná moderátorka VyVolených Tereza Pergnerová (33) si nejspíš začíná uvědomovat, že je skutečně ve čtrnáctém týdnu těhotenství. „Začínají se mi rapidně zvětšovat prsa, což jsem nikdy nezažila,“ tvrdí blonďatá moderátorka s drogovými zkušenostmi.

„Teď mám trojky, a dokonce jsem si musela jít nakoupit podprsenky, protože jsem v této velikosti žádné neměla,“ přiznává Pergnerová, která je díky VyVoleným a synovi Samuelovi, jenž v září nastoupil do první třídy, stále v jednom kole.

Jenže pokud se Pergnerová diví, že jí v těhotenství rostou prsa, asi bude pořádně překvapená i dalšími těhotenskými nevolnostmi, které ji teprve čekají. „Ranní nevolnost, přibrání na váze, slabost, mdloby, nechutenství či zvracení,“ vypočítávajílékaři, na co všechno se může Pergnerová připravit. „Zatím jsem moc nepřibrala. Ale to má ještě čas. Podle mě to začne až tak kolem pátého měsíce a to už budou VyVolení pomalu končit, takže to zvládnu,“ tvrdí sebevědomá moderátorka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.