Karanténa podle Meghan: Něco neuvěřitelného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karanténa podle Meghan: Něco neuvěřitelného!

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (Profimedia.cz)

Po příletu z Velké Británie museli do karantény i Meghan (38) a Harry (35). Vévodkyně se tedy zavřela ve svém luxusním sídle ve Vacouveru, což zase není taková změna. Tu ale zakouší její služebnictvo, které je pod těžkým diktátem.

Je jasné, že se Meghan snaží ochránit sebe i rodinu před možnou nákazou koronaviru. Jenže se s tím pojí řada podivných nařízení a hvězdo-panských manýrů. Chování manželky prince Harryho měl pro Daily Mail popsat kamarád dvojice ze Sussexu, jak píše web Expres.cz. Meghan naordinovala podřízeným přísný hygienický protokol. Po domě se služebnictvo smí pohybovat jen v latexových rukavicích, v těch pochopitelně konají i veškeré nákupy.

Vévodkyně si také vymínila, že s ní mají přicházet do osobního kontaktu co možná nejméně. „Jenom několik vyvolených může mluvit na ni, Harryho a Archieho. Říkala mi, že chce kontakt omezit na nezbytné minimum,“ řekl k aktuální situaci ve Vancouveru jejich blízký kamarád.

Zatímco Meghan vládne, Harry je spíš sklíčený. Údajně se mu stýská po rodině a cítí se bezmocný a izolovaný. „Meghan mi řekla, že především Harry je šťastný, že mohl strávit čas se svojí rodinou předtím, než tohle šílenství začalo. Je v kontaktu se svým otcem i babičkou a naléhal na ně, aby byli opatrní a přijali patřičná opatření,“ prozradil přítel Harryho a Meghan.

Proč královna žádala Harryho, aby opustil rodinu? Video zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.