Pamatujete? Takhle dopadly hvězdy Zoufalek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pamatujete? Takhle dopadly hvězdy Zoufalek!

Zoufalé manželky
Zoufalé manželky (Profimedia.cz)

Je to už osm let, kdy se s námi rozloučily Zoufalé manželky. Příběhy z ulice Wisteria Lane se staly televizním hitem a vynesly do výšin showbyznysu i pětici do té doby nepříliš úspěšných hereček. Zmizely z obrazovek a kde je jim teď konec?

Jedna z nich – představitelka temperamentní Gabrielle Eva Longoria – dnes například slaví už pětačtyřicáté narozeniny! Že tomu při pohledu na její bezchybnou figuru a takřka dívčí uhrančivý kukuč nechcete věřit? Pak k tomu přidejte ještě fakt, že teprve před necelými dvěma roky porodila své první dítě, a půjde vám z toho hlava kolem ještě víc...

Nicollette Sheridanová (56)

Český divák si ji zřejmě spojuje pouze se sexem posedlou Edie Brittovou. V Americe je přitom televizní hvězdou první kategorie. Účinkuje totiž v seriálu Dynasty (Dynastie), takové obdobě naší nekonečné Ulice. Legendou se ale stala hlavně díky aféře, kdy zažalovala stanici ABC za to, že její postavu nechal producent Mark Cherry kvůli vzájemnému konfliktu v páté sérii Zoufalek zemřít. „Není obvyklé, aby byla známá postava v seriálu vyškrtnuta ze scénáře, pokud sám herec nežádá odstoupení od smlouvy,“ uvedla k celé záležitosti v roce 2010. Mnozí ji pak začali považovat za zlatokopku. Po televizi totiž Nicollette – nakonec neúspěšně – požadovala v přepočtu 375 milionů korun...

Marcia Crossová (57)

Vystudovaná psycholožka byla divákům dobře známá ještě před Zoufalkami. Hrála totiž v dalším úspěšném seriálu Melrose Place. Po Manželkách, kde si střihla pořádkumilovnou Bree, jí nabídli ještě roli senátorky v pořadu Quantico... A pak se po ní slehla zem. Teprve později Marcia přiznala, že onemocněla rakovinou konečníku. Zákeřnou chorobu jí zřejmě předal manžel, který se několik let před tím léčil s nádorem na hrtanu způsobeným virem HPV. „Byla to těžká cesta, ale jsem zdravá, šťastná a mnohem vděčnější než kdy dřív,“ sdělila rok poté, co absolvovala kolečko náročných chemoterapií. Dnes o nemoci veřejně mluví a snaží se zdůrazňovat nutnost preventivních lékařských prohlídek.

Celý článek najdete v tištěné verzi Nedělního Aha!

Eva Longoria s Victoriou Beckhamovou se baví na Snapchatu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.