Roztančená Vondráčková: Pět kilo dole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Roztančená Vondráčková: Pět kilo dole!

Helena Vondráčková pokračuje v polské verzi taneční soutěže StarDance s velkým úspěchem, navzdory poraněnému prsnímu svalu a vyhozenému rameni. A dokonce zhubla pět kilo!
Helena Vondráčková pokračuje v polské verzi taneční soutěže StarDance s velkým úspěchem, navzdory poraněnému prsnímu svalu a vyhozenému rameni. A dokonce zhubla pět kilo! (Zoom Agencja)

VARŠAVA – Helena Vondráčková (60) se v polské taneční soutěži Taniec z Gwiazdami protančila do dalšího kola! A to i přes přetrvávající potíže s vyhozeným ramenním kloubem a nataženým prsním svalem, kvůli kterým chodí na obstřiky!

Helena Vondráčková (60) se v polské taneční soutěži Taniec z Gwiazdami protančila do dalšího kola! A to i přes přetrvávající potíže s vyhozeným ramenním kloubem a nataženým prsním svalem, kvůli kterým chodí na obstřiky!

„Helena se drží, přestože ji poraněný sval i rameno bolí jako čert,“ prozradil deníku Aha! Helenin manžel a manažer Martin Michal.

„Zatla ale zuby, poctivě cvičí a připravuje se s tanečníkem Milanem Plačkem na další kolo. Však už také díky tomu zhubla pět kilo! Je jako lunt,“ směje se Martin s tím, že jestli zpěvačka bude pokračovat v soutěži stále dál, listopad pro ni bude mít doslova vražedné tempo. To by totiž musela nedělní přímé přenosy v Polsku a náročný trénink skloubit ještě třeba s megakoncertem v pražské Lucerně, kde 10. listopadu vystoupí společně s Jiřím Kornem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.