Jennifer Lopezová (50): Posilka, nebo módní přehlídka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jennifer Lopezová (50): Posilka, nebo módní přehlídka?

Jennifer Lopezová
Jennifer Lopezová (profimedia.cz)

Slzičky hořkosti pomalu osychají, zklamání z toho, že nebyla ani nominována na Oscara, přestože jí v tom všichni ujišťovali, už je asi pryč. Multiumělkyně Jennifer Lopezová (50) se zase vrhla na byznys a propaguje svoji módní značku, jak může...

Byla z toho hodně špatná, že za vedlejší roli striptérky – veteránky ve filmu Hustlers – nedostala žádnou cenu, měla jen nominaci na Zlatý glóbus. „Ano, byla jsem skleslá, možná i zklamaná. Hodně lidí mě ujišťovalo, že jsem favoritka,“ posteskla si v talk show u Oprah Winfreyové. Ta ji ale ujistila, že vypadá skvěle, je v kondici, a bylo zase dobře...

Velká prohlášení
JLo skutečně vypadá výjimečně dobře. Je »hustá«, denně razí do posilky, pečuje o sebe, věnuje se tanci, zpěvu. Kšeftu i propagaci nového filmu Marry Me (je producentkou a má i hlavní roli). Zazářila při Super Bowlu, umí lehce zpolitizovat svá vystoupení včetně své role v Hustlers. „Reprezentuji nejen sebe, ale všechny ženy, Latinoameričany, všechny lidi!“ Když tohle řekne, kdekdo zjihne a značka JLo je ještě víc trendy (přestože Lopezová používá kožešiny ze skutečných zvířat, což málokdo skousne), lidé nakupují a Jennifer si mne ruce, jak umí vše geniálně propojit. „Lidé ocení, že jsem se z portorikánské rodiny z Bronxu dostala nahoru a pořád jsem obyčejná,“ tvrdí.

Jak se převléká...
Minule ji nafotili, jak jde do posilovny, má upnuté legíny a černou lahev na pití. Když odcházela, outfit už měla volnější, tedy tepláky a flašku stříbromodrou. K tomu zářivě žlutou kabelku a ve stejné barvě podprsenku. „Pamatujte si, že jste individualita, která má něco jiného, než mohou nabídnout ostatní. Maličkosti vás činí výjimečnou,“ umí udeřit na správnou strunku. Pozoruhodné, jak dbá na každý detail. Ostatně Američanky těší, že navzdory »sixpacku« (pekáči buchet) má pořád boky jak skříň a nestydí se za to. Prostě v padesáti vypadá jako třicítka. Značku spustila v roce 2001 a od té doby založila několik firem v milionových hodnotách. „Všemu vděčím za zdravé riskování a tomu, že jsem věrná sama sobě. Všechna rozhodnutí dělám v poctivé víře.“ Ano, tohle jsme slyšeli od kdekoho. Když pomyslíme, že ji několikrát obvinili z hudebního plagiátorství, zní to trochu falešně... Ale vkus, umění předvídat a hledat nové trendy a tvrdý přístup k sobě samé jí upřít nelze. Obklopuje se mladými lidmi, což je také vcelku prozíravý tah. A v neposlední řadě má obchodní talent! Samozřejmě, s JLo se musí počítat. Za každou zvednutou činkou vidí dolary. A to se pak, panečku, posiluje.

Jak to dělá? V padesáti vypadá na třicet!
1/ Je tréninkový fanatik. Denně cvičí. I když je unavená, jde do posilky. A když mlsná, dá si proteinovou tyčinku.
2/ Ne jednoho, ale má hned dva osobní trenéry. V New Yorku cvičí s Davidem Kirschem. V Los Angeles zase s Tracy Andersonovou.
3/ Po každém cvičení se odlíčí a nechá odpočinout pokožku.
4/ Hydratace. Denně vypije víc než osm sklenic vody. Hodně se napije také právě cvičením.
5/ Nikdy se neopaluje, aby její pleť nestárla a nezadělala si na vrásky. Ale to se jí to řekne, když je snědá ... „UV záření vám vysává kolagen z těla,“ apeluje Jenny.
6/ Nepije alkohol, nekouří a nedotkne se kávy. „Žádný kofein, alkohol, nic. Tak jsem se prostě naučila žít.“
7/ Hodně spánku! Brala by deset hodin, ale to je ideální případ. „Alespoň osm hodin, to si vždy zařídím.“ V ložnici není televize. Ani elektronika a už vůbec ne mobil nebo tablet. 8/ V domě má vždy zvlhčovače vzduchu, které zajišťují mořské klima. Prostě trochu slané...
9/ Denně medituje, ráno a večer po dvaceti minutách. Nejde o žádné modlitby, ale uvědomění si činů, které dělá. Plánuje, systematizuje, čistí hlavu...
10/ Jí hodně zeleniny a velmi často neuvařené. Také klíčky a zelené řasy.
11/ Miluje svého přítele bývalého baseballistu Alexe Rodrigueze (44) a celou jejich velkou rodinu. Sama má z předchozího vztahu dvojčata (12, Maxe a Emmu) a on má dvě holky z minulého manželství. Nyní jsou oba zasnoubeni.

Záběr z koncertu Jennifer Lopez:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.