Marie Doležalová těsně před porodem: Jsem jako vorvaň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marie Doležalová těsně před porodem: Jsem jako vorvaň!

Marie Doležalová
Marie Doležalová (Marek Pátek)

Jako vorvaň! Tak se cítí Marie Doležalová (33), která by měla rodit každým dnem. I když se už nemůže svého druhého potomka dočkat, prozradila o svém těhotenství i překvapivě nepříjemnou pravdu.

S tanečníkem Markem Zelinkou (33), se kterým se seznámila v taneční soutěži StarDance, čekají už druhé miminko. „Když se těhule koukne sama na sebe, vidí, zvlášť podruhý, už jen to obří břicho, ale i ty špeky všude kolem, chce vidět zázrak, ale vidí jenom tu nemotoru, chce si říct, ať neblbne, vždyť přece přináší novej život, ale než to stihne říct, musí běžet čůrat,“ svěřila se herečka s humorem jí vlastním.

„O tom vorvaním pocitu, když si nazouvám zimní boty (vleže v předsíni), nemluvě,“ dodala maminka téměř dvouleté Alfrédky. Zároveň však přiznala, že by do toho šla klidně znovu: „Omlouvám se za tu pravdu! Miluju děti, miluju mateřství a pro tu možnost přivést dítě na svět to vždycky znovu podstoupím, ale musela jsem to říct, že už se zase těším, až budu moct vyskočit ze židle a nosit košile s límečkem, protože ty na dvousetkilové víle moc dobře nevypadaj.“

Na video s Marií Doležalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.