Ceny Grammy 2020: Lizzo okopírovala Britney! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ceny Grammy 2020: Lizzo okopírovala Britney!

Britney Spearsová v roce 2000.
Britney Spearsová v roce 2000. (reuters, profimedia)

S osmi nominacemi byla hlavní favoritkou letošních cen Grammy, americká zpěvačka rapperka a textařka Lizzo (31) však proměnila »jen« tři. Opět však byla nepřehlédnutelná – a to nejen díky korpulentní postavě.

Umělkyně, jejíž občanské jméno zní Melissa Vivianne Jeffersonová totiž na galavečer, který otevřela titulní písní ze svého posledního alba Cuz I Love You, zvolila bílé šaty nápadně připomínající ty, v nichž na Grammy v roce 2000 oslnila tehdy teprve osmnáctiletá Britney Spearsová (38). Ovšem byť Lizzo doplnila róbu od Versaceho, ručně osázenou diamanty ze šperkařství Lorraine Schwartz, i o stejné bílé boa, jen potvrdila platnost rčení o tom, že když dva dělají totéž, není to totéž...

Billie Eilishová (18) Nejmladší v historii!

Až nečekaně suverénně ovládla 62. ročník hudebních cen udělovaných americkou Národní akademií hudebního umění a věd Billie Eilishová. Čerstvě osmnáctiletá americká zpěvačka, veganka a odpůrkyně drog zvítězila ve všech čtyřech hlavních kategoriích: nejlepší album roku, píseň, nahrávka i objev roku. Tzv. velkou čtyřku opanovala jako nejmladší umělkyně v historii Grammy!

Odvážná róba aneb Vyprsené variace a růžový kovboj

Ani letos nebyla nouze o odvážné a provokativní modely, které tentokrát nebyly pouze dámskou záležitostí.

Priyanka Čopraová (37) herečka, Indie šaty: Ralph & Russo

Cardi B (27) rapperka, USA šaty: Nicolas Jebran

Aby všechno zůstalo, kde má, o to se ochotně postaral rapper a manžel Offset. Mimochodem – víte, že mají spolu smlouvu: pokud by byl ženě nevěrný, musí ji »odškodnit« 10 miliony dolarů?!

Chrissy Teigenová (34) modelka, USA šaty: Yanina

Lil Nas X (20) rapper, USA oblek: Versace

Britney Spears napálila známého amerického moderátora.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.