Abramovičova bývalka: Svatba se synkem krále rejdařů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Abramovičova bývalka: Svatba se synkem krále rejdařů

Darja Žukovova a Roman Abramovič.
Darja Žukovova a Roman Abramovič. (Profimedia.cz)

Za 170 milionů byste si mohli pořídit ledacos, třeba 265 nových škodovek Octavia, 40 bytů v Praze, nebo třeba… Jednu jedinou svatbu! Horentní sumu vyplázne za veselku ve Svatém Mořici exmanželka Romana Abramoviče (53) Daša Žukovová (38) a řecký dědic loďařského impéria Stavros Niarchos (34).

Znají se přes deset let, ovšem oficiálně se dali dohromady až předloni – jen pár měsíců po dotažení rozvodu Žukovové a Abramoviče, kteří spolu mají dvě děti. A už v říjnu 2018 se Daša a Stavros na úřadě v Paříži oficiálně vzali. Víkendový obřad ve známém švýcarském lyžařském středisku tak bude jen formální, na prvním místě bude velká párty!

Bohatí a slavní Ta se odehraje v hotelu Klump, kde se cena nejlevnějšího pokoje šplhá k 20 tisícům Kč za noc. Pro Stavrose jsou to ale drobné, jmění jeho táty Philipa (65) je totiž odhadováno na 63 miliard korun. Ty jednoho dne zdědí právě Stavros a jeho sourozenci. A k tomu si můžete připočíst 2,5 miliardy, jimiž disponuje sběratelka umění Daša… Páreček detaily veselky tutlá, čemuž se vzhledem k tomu, jak pečlivě si Žukovová hlídá soukromí, nelze divit. Vždyť to, že si v roce 2008 vzala Abramoviče, se dařilo tajit přes pět let! Každopádně se ví, že akce ve Svatém Mořici se účastní řada celebrit v čele s Davidem (44) a Victorií (45) Beckhamovými nebo herečkou Liv Tylerovou (42).

Řekové učili Švýcary lyžovat

Nesedí vám, že se rejdařský synek žení v alpském středisku? Nedejte se zmást, ženichův dědeček Stavros Niarchos I (†86) v polovině 50. let postavil první lanovky na Corvatsch a Piz Nair, a budoval tak věhlas střediska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.