Dcera Crawfordové: Smutek z rozchodu léčí sváděním gayů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Crawfordové: Smutek z rozchodu léčí sváděním gayů

Kaia Gerber a Cindy Crawford
Kaia Gerber a Cindy Crawford (profimedia.cz)

Při pohledu na Kaiu Gerberovou (18) se není čemu divit, že patří mezi nejvyhledávanější modelky světa. V plavečkách se teď předvádí na pláži v Miami, kde jí dělá společnost pár kamarádů. Její přítel, komik Pete Davidson (26), mezi nimi však chybí. Důvod? Rozešli se!

Svou neúčast na Floridě vysvětloval tím, že má pracovní závazky jinde. Web Page Six ale přišel s jiným oddůvodněním: láska s dcerou Cindy Crawfordové (53) je passé... Naposledy prý spolu byli viděni loni v prosinci. „Kaiu to zdrtilo,“ cituje server svůj zdroj a poukazuje na skutečnost, že mladičké krásce krachl první vážnější vztah jejího života. „A s tím je vždy těžké se vypořádat...“ Šrámy na srdci si proto léčí v náručí svých blízkých kamarádů – kanadského televizního kuchaře Antoniho Porowskiho (35) a amerického herce Tommyho Dorfmana (27). S tím se dokonce věčně objímá, ať už venku, tak i polonahá v hotelovém apartmá, jak dosvědčují fotky z Instagramu. Spekulovat o tom, že by mohl nahradit Davidsona, je ovšem zhola zbytečné – Tommy, stejně jako Antoni, je gay, má dokonce doma manžela!

Kaia Gerber na přehlídce Alexander Wang:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.