Práce snů na královském dvoře: Tenhle balík můžete mít i vy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Práce snů na královském dvoře: Tenhle balík můžete mít i vy!

Královna zdraví občany
Královna zdraví občany (Profimedia.cz)

I když je na trůnu déle než šedesát let, přesto jde Alžběta II. (93) pořád s dobou. Momentálně hledá odborníka na sociální sítě, který by pozvedl její online profil. A nabízí úctyhodnou sumičku…

Mzda za správu účtů na sociální síti je vážně královská. Portál LADbible uvádí, že si úspěšný kandidát může přijít na 45 000 až 50 000 liber měsíčně (1 350 000 – 1 500 000 Kč). A to jen za to, že bude denně dohlížet na profily královny na Instagramu a Twitteru.

Inzerovaná pozice je ve volném překladu nazvaná jako Vedoucí oddělení digitální angažovanosti. Úspěšný kandidát bude pracovat od pondělí do pátku jako člen královského komunikačního týmu Buckinghamského paláce. Bude zodpovědný za účet s 4,1 miliony sledujících na Twitteru a dalších 6,9 milionů sledujících na Instagramu.

Alžběta II. chce mít ale followerů ještě více. A to proto, že i když ji Britové milují, přesto na sociálních sítích za zbytkem královské rodiny „pokulhává“. Princ William a Kate mají na oficiálním účtu na Instagramu o 10,4 milionů sledujících více. Královský pár ze Sussexu je před panovnicí v předstihu o 9,9 milionů followerů.

„Jde o to, abychom nestáli na jednom místě a stále hledali nové způsoby, jak udržet královnu na očích veřejnosti a na světové scéně. Tím je práce pro královskou rodinu výjimečná. Úlohou společnosti Royal Communications je zaangažovat publikum z celého světa do veřejné úlohy a práce královské rodiny,“ stojí v inzerátu, co je hlavní motivací pro danou pozici. Troufáte si? Přihlásit se můžete i vy!

Jak vypadal syn královny Alžběty II. princ Charles jako dítě, uvidíte na tomto videu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.