Hvězda seriálu Krejzovi: Herečka čelila drsnému pokusu o znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda seriálu Krejzovi: Herečka čelila drsnému pokusu o znásilnění!

Seriál Krejzovi
Seriál Krejzovi (FTV Prima)

Český komediální seriál Krejzovi si na závěr vysílání připravil pro své diváky pořádně dramatickou scénu. Ivana Korolovou (31) se stala obětí pokusu o znásilnění. Herečka nyní popsala, jak se jí jedna z nejméně příjemných scén točila.

Korolová alias Danka Krejzová na natáčení seriálu jen tak nezapomene. V jednom z posledních dílu se na ni vrhl investor, kterého hraje Tomáš Havlík. Ten se do Danky zamiloval a nesmířil se s jejím odmítnutím.

„S Tomášem Havlínkem, který to hrál, jsem se před natáčením na všem domlouvala. Na zkoušce jsme si říkali, kam a jak sáhne, a jestli může. Tom se ptal, co je pro mě v pohodě, a byl moc milý,“ řekla herečka dle Super.cz.

V okamžiku, kdy došlo na trhání oblečení, měla na sobě speciální kostým. „Měli jsme upravenou košili, která měla přišité knoflíčky velmi jemným stehem, aby se při ostrém záběru dala roztrhnout. Celkem jsme na to měli, myslím, dva nebo tři pokusy. Víc košil nebylo,“ svěřila se Korolová, která si nemůže vynachválit vstřícnost režisérů.

„Nebála jsem se, že by mi režie nevyšla vstříc. Vždycky jsme našli zlatou střední cestu, aby bylo všem příjemně,“ řekla webu Super.cz Korolová.

Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.