Velké přiznání Martina Maxy: Co všechno si nechal vylepšit?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velké přiznání Martina Maxy: Co všechno si nechal vylepšit?!

Martin Maxa přiznal estetické úpravy.
Martin Maxa přiznal estetické úpravy. (Foto: Facebook.com, Marek Pátek, Dana Kolářová , ara)

Jistě nám dáte za pravdu, že Martin Maxa (58) na svůj věk rozhodně nevypadá.  Bohužel zub času nelze zastavit, a proto si zpěvák k mladistvému vzhledu v minulosti dopomohl několika estetickými zákroky.

Po fyzické stránce vypadá Maxa díky pravidelnému pohybu skvěle. Zpěvák se nicméně nezříká ani zákroků v oblasti obličeje. „Žijeme v době, kdy je možné svůj exteriér vylepšovat. Já jsem zrovna takový ten typ estéta. Jednoho dne, v okamžiku, kdy jsem chtěl políbit svou dceru před spaním, mi řekla ‚tatínku, tobě padá obličej‘. Dospěl jsem tedy k závěru, že jsem prohrál svůj souboj s gravitací a že je potřeba to padající zase někam zpátky přišít,“ prozradil Maxa.

Facelifting však není první estetickou operací, kterou Maxa podstoupil. Rozhodl se také pro operaci očních víček. Podle zpěváka jsou dnes podobné úpravy ve světě i mezi muži přirozenou součástí péče o vzhled.  Někteří lidé jsou dle jeho názoru v tomto ohledu zaujatí.

„Mají pocit, že když o sebe člověk takto dbá, tak musí být zákonitě marnivý, nebo narcis. Přitom je to stejný typ estetické úpravy, jako když si někdo nechá spravit zuby. Každý chce mít hezké zuby a se zkaženými chodit nebude. Když si však muž nechá udělat víčka, všichni to vidí jinak. Já s tím problém nemám. Jdu s dobou a myslím si, že i zaprděné Česko si časem na tyto věci zvykne a bude to přijímat lépe než dnes,“ řekl Maxa dle Idnes.cz.

Opálený svalovec Martin Maxa ve filmu! Ale tentokrát nešlo o jeho svaly.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
8. 6. 2020 • 06:13

Nic se nemá přehánět aby člověk nebyl rozlajdany a smradlavý určitě je lépe voňavý chlapak

libormer
10. 4. 2020 • 22:32

To ***i dělávají ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.