Irena a Petr z nové generace Manželských etud: Zvažujeme adopci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Irena a Petr z nové generace Manželských etud: Zvažujeme adopci!

Početí se manželskému páru bohužel nedaří.
Početí se manželskému páru bohužel nedaří. (Foto: ceskatelevize.cz)

Tak dlouho odkládali početí dítěte, až jejich biologické hodiny pomalu dotikávají. Zoufalí Irena (36) a Petr (38) z nové generace Manželských etud se už řadu let marně snaží o miminko. A teď zvažují i adopci.

Po svatbě řešili svou bytovou situaci a oba svorně tvrdili, že na děti ještě nejsou připravení. Irena krátce před svatbou dokončila druhou vysokou školu, Petr pracoval v reklamní agentuře oba si chtěli užívat života. „Nespěcháme, Irena je mladá, potřebujeme toho ještě hodně udělat a do toho životního stylu se děti nehodí,“ tvrdil Petr na začátku natáčení. Po několika letech oba názor změnili, jenže miminko ne a ne přijít. Marné snahy o založení rodiny je přivedly až k myšlenkám na rozvod! Nakonec se ale dali znovu dohromady.

Dokumentaristka Hana Třeštíková (37), jež převzala štafetu po své matce Heleně (70), je opouštěla bezdětné. A podle zjištění Aha! se nic nezměnilo. „Ano, snažíme se dál o miminko a zkoušíme všechny možnosti, včetně adopce,“ potvrdil Aha! Petr s tím, že jsou ale pořád spolu. Navíc se vrhli do podnikání. „Prodáváme víno, děláme degustace, jezdíme na jižní Moravu a učíme se o vinaření,“ prozradil začínající podnikatel.



Přečtěte si
libormer
11. 12. 2019 • 19:50

Paní mi byla hned od začátku nesmírně nesympatická, nevím jistě, ale myslím, že za to může její lehce afektovaný, povýšenecký a arogantní projev. Její herecké pokusy byly tragédie, ale pro pár je největší tragédií, když nemůže mít děti. Nebyli by ale ani první, ani poslední bězdětný pár. Život se dá hezky prožít i bez starostí o děti. Navíc, paní je už na první dítě poměrně stará, hrozily by s vyšší pravděpodobností i zdravotní komplikace u dítěte. Myslím, že jestli se před čtyřicítkou pustili do pionárského podnikání s víny, mají nakročeno k alkoholismu. Budiž tento příběh varováním s oddalováním plození dětí na "vhodnější" dobu. Nejdřív byt, pak první dovolená, ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.