Jana Kratochvílová naříká: Zakázali mi zpívat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jana Kratochvílová naříká: Zakázali mi zpívat!

Janě Kartochvílové zakázali zpívat na Vinohradském vinobraní, tak alespoň takto přenáší pozitivní energii na další umělce včetně Jana Krause!
Janě Kartochvílové zakázali zpívat na Vinohradském vinobraní, tak alespoň takto přenáší pozitivní energii na další umělce včetně Jana Krause! (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Extravagantní umělkyně Jana »Uriel« Kratochvílová (54) cítí velikou křivdu! Měla totiž vystupovat na dnešním Vinohradském vinobraní, jenže úředníci jí prý zakázali zpívat! „Jak je možné, že se ve svobodném státě může stát takováto nehoráznost svobodným občanům?“ ptá se Uriel!

„Bylo to tak, že paní Kratochvílová skutečně byla oslovena jako možná umělkyně na vinobraní. Jenže společně s ní bylo osloveno i několik dalších hudebníků, ze kterých jsme vybrali toho, který nakonec prošel. Žádné smluvní závazky jsme neporušili,“ tvrdí zástupce společnosti, která vinobraní pořádá. Jenže to Uriel nestačí! „Úředníci Prahy 3 chtějí raději Mor než naše Světlo a chovají se arogantně!“ tvrdí umělkyně a přiznává, že je jí líto, že žije ve feudálním státě. A přestože tedy dnes Uriel na náměstí Jiřího z Poděbrad nezazpívá, můžete se těšit na snad plnohodnotné »náhradníky« v podobě Čechomoru a Lucie Vondráčkové.

22.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.