Tragédie českých hvězd: Tyto celebrity přežily své děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tragédie českých hvězd: Tyto celebrity přežily své děti

Vendula s Karlem Svobodou, který spáchal sebevraždu v roce 2007.
Vendula s Karlem Svobodou, který spáchal sebevraždu v roce 2007. (Profimedia)

Peníze, sláva, úspěch a další krásné věci nikdy neskryjí a nezahojí tu skutečnost, že si tyto hvězdy prožily opravdovou tragédii. Ztráta dítěte je to nejhorší, co může milující rodiče potkat a většinou se s tím nevypořádají do konce života…

Petr Janda (77)

O jediného syna přišel Petr Janda v roce 2001. Syn Petr bojoval dlouhých jedenáct let s nádorem na mozku, ačkoliv mu lékaři dávali maximálně dva roky života.

Vendula Pizingerová (47) a Karel Svoboda (†68)

Smutný příběh jejich dcery Klárky zná snad každý a to především kvůli tomu, že se Vendula po boji své dcery se zákeřnou leukémií rozhodla založit Kapku naděje a pomáhat lidem, které tato tragédie také potkala. Klárce Svobodové diagnostikovali lékaři vážnou nemoc již ve dvou letech. Malá bojovnice svůj boj prohrála v roce 2000 v pěti letech.

Michal David (59)

S obrovskou ztrátou se musel potýkat i hitmaker Michal David, který přežil dceru Míšu. Ta zemřela v roce 2000 na leukemii, stejně jako dcera Svobody a Pizingerové. Její utrpení trvalo pouhé tři měsíce.

Dalibor Janda (66)

Známý muzikant pochoval jednadvacetiletého syna Dalibora, který v roce 2003 spáchal sebevraždu seskokem z takzvaného mostu sebevrahů - z Nuselského mostu. Podle zpěváka ukončil svůj život kvůli nešťastné lásce.

Vendula Pizingerová: Proč jsem se vzdala jména Svobodová? A o svatbě i o prstenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.